PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. Pa to.
    Ođe, đe bi ja. Mislio sam da odgledam jedan patišpanj film i završim seminarski.

2. Bila nova godina u Japanu.

3. Mirko pobedio Išija.

4. Ko radi seminarski na današnji dan? Ja okružena familijom i komšijama, nervni slom od gužve

5. Ko radi seminarski na današnji dan? Ja okružena familijom i komšijama, nervni slom od gužve

Bio na treningu. Posle spavao. Porodica me hronično nervira, pa smatram da je bolje da pišem neoavangardu na području vojvodine nam mile.

6. Evo priča komšinica kako Poljakinje dosta piju, je li viđela ona kad naše đevojke

7. Izgleda da nie, jebo je direk crkveni... Zov je vamo!

8. Samo jedna cura sa kojom sam bio, nije pila. Doduše vutrila je, al to se ne računa valjda.

9. Ja sam imala prevelika očekivanja od nekog likera i ništa

10. Ali ona to priča a ja pijem i gledam šali li se malo s nama

11. Vejv i dalje grgolja spermu.

12. Ali ona to priča a ja pijem i gledam šali li se malo s nama

Šta se pije? Sem tog likera.

13. Samo liker, niđe ništa u kući, a i likera nestalo

14. Izgleda da mi neće trebati dupli ako ovako nastavimo.

15. E jebeš ga onda. Nego imam zadatak za tebe, ako si raspoložena?

16. RASNI NE ODUSTAJE S MUZIKOM

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.