PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. Ovi kod nas sa filozofskog i nisu toliko hipsteri, mada se nađe raznih individua.

Bio kod mene na faksu jedan lik isti Lepi iza oblaka i ošišao se posle

2. palim vatromete

Evo ja malo petardi i vatrometa isto, još malo pa idem baklju i box da zapalim.

3. Pa je l ti ne studiraš isto u ns?
    ala sam se ja permutovao negde.

4. JA NEMAM PETARDE, KAKO SE SMORIH

5. Ja imam petardi na bacanje hehehe

6. Papet nas nije ispoštovao, otišao sa društvom!

7. Odo malo da palim.

8. A viš mogao sam glavu dati da si u ns, jebeš ga
    petardu nisam bacio 10 godina
    a ne da mi stari ni da iz puške pucam
    bune se komšije

9. JA NE ZNAM ŠTO NISAM KUPILA PETARDE KAD BI MI UNIJELE BESKRAJNU RADOST U ŽIVOT

10. A čini mi se prije neki dan da sam ti već rekla da sam u Pg, vjerovatno nisi obratio pažnju

11. Pa tada sam shvatio da si kući na odmoru, a da studiraš u novom sadu. štaš u budale kapa vazda nakrivo.

12. E da je sreće da sam u NS.
    Umjesto toga sam ođe
    http://oi61.tinypic.com/mwbasw.jpg

13. ada čoče nijesu se ukrasi sami ukrali

14. Ja malo navratio da vidim kako ste i kako se provodite. Drago mi je da je veselo.

15. mil'ce super ti je novi avatar, pošalji neku sisu u pvt, ako usrećiš mene i ti ćeš biti srećna pozz

16. Ali ni jedan jedini ukras nema

17. eno ima petokraku zvijezdu, sto ces vise

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.