PROSLAVA NOVE 2015. NA VUKAJLIJI

1. Ništa od onog ustajanja u 8?

2. Ма нисам још ни кафу попуо, али куцам, куцам...

Основни подстрек за настанак неоавангарде је свакако свеопшти људски, али и технички напредак. Почетком шездесетих година, ми се нисмо суочили само са великом експанзијом индустрије оружја или аутомобила, већ са читавом палетом различитих делатности. Људи су закорачили у свемирска пространства(и тиме заправо схватили своју лимитираност), оборили су готово све брзинске, као и висинске рекорде, а о микротехнологији стварно није потребно нешто више говорити. Може се само рећи, да су се појавили рачунари, који су на стотине и хиљаде пута способнији од примарних људских функција и који су уз наше асистенције, далеко супериорнији од нас самих. Неоавангарда ће тако настати, из једног времена умањених или маргинализованих људских способности, у коме су машине преузеле примат, а човек попримио улогу тек споредног сервисера, једног уиграног система.

3. Па могло је и боље, али тај лик приређује у сваком тренутку 6-7 књига, па и не чита, а и океј смо скроз. Чак сам и онај филм јуче одгледао до краја. Изнервирао се.

4. Pa ne znam zašto ti zadaju nešto što neće ni čitati. Nije da pišeš roman nego seminarski.
    Toliko loš film bio?

5. Заправо то је цео испит. А он мора да испуни форму, а јебе му се да чита. Па њањав је крај, није остао доследан, мада је у почетку занимљив.

6. Pa ako ćeš položiti ispit, briga te onda :D

7. хвала главни мађијо
    ма цео, нећу пола :)

8. Htjela sam da okačim pijane drugarice sinoć, al ispostavilo se da sam bila mnogo pijanija od njih. #firstworldproblems

Eto, nek vam je sa srećom svima, da manje smarate ovdje i da ja više smaram!

9. Видро је л те искористио ко синоћ?

10. ne daš se ti svakom

11. како је вријеме дошло, да ни женско не може наћи.
    чек јеботе ми смо од поноћи и званично почели да живимо боље?

12. ја не примећујем ништа
    видећу када доручкујем, шта ће ми изнети.
    можда и има бољитка

13. Mene manje želudac boli. Je l to ono "bolje"?

14. Možda je to što nemam cigara a ne rade trafike bolje.

15. Ћути Видро има сарме укућ :)
    Чашу ораховаче и пустиће те