Desilo se u prethodnoj, 2014. godini / Vukajlijaši diskutuju o svemu i svačemu

1. ко тражијо џоплинкине сисе са чета? Имам ја игром случаја, дао ми један изкафане, ал да не кажем ко је. Боље да ми није дао, ужааас :(

2. Meni daj dankane... Ja bih voleo da ih vidim šalji pvt.

3. Opaaa... HAHAHAHAHA pa ne mogu da verujem....

4. hahaahah kada se sjetim koliko je pezos ko sumanut maltretirao džoplinku. u jednom momentu mi se učinilo da je stvarno toliko zagorio da bi da joj siluje tabane pa mi ga bilo žao.

5. Јеси повраћо Туфере?

6. Ma nisam... Ove slike su baš obeležile 2014, a vidiš ja ih tek sad vidim...

7. Ви причате о Џенис Џоплин, лажњаку?

8. Išo sam na bazen!!!

9. BLZ riba nije lažnjak, realna je. Došla ovde, nije znala da internetuje i pookačivala sise jbg. Posle vrag odneo šalu i jedan sadašnji i jedan bivši mod je poznaju uživo pa su hteli da joj kupe nov identitet. Mene banovali na metar dana a nju banovali kao duplog da bi se to zaboravilo u nameri da dođe sa novog akaunta. Što i radi. I to znam koji je. I fejs sam joj video. Isto je grdna na fejsu ko na slikama nema tu šta.

10. Ne seri da se zna uživo sa nekim likovima odavde?

11. Da li ste realni da ona prati svaki post pisan o njoj?

12. Морам упутити један велики ЕЛ ОУ ЕЛ за ово Бохорово. И да му кажем да је он тата :))

13. Prestanite da shirite moje slike☺

14. Jebote, je l' realno da je ta devojka sisama toliko uzdrmala sajt?

15. Да си их видео, Реме... Уздрмало би и тебе, брт... Постао би дерпе, ја јесам откад сам то видео :(. Није фаза, стварно сам се после тога пропедерисо. У дупе.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.