Е, а јел истина то што за козу причају, да јој ставе задње ноге у гумене чизме и онда трпају а она не може да побегне?
To sam i ja čuo, a ima i fora da je staviš na ivicu provalije, zguziš, a ona kad vidi šta je ispred nje, sama se nabija lolololo
HAAHHAAAHAHHAHA
ЛОООООООООООООООЛ РОБЕРТО ЗАКЉУЧО!
Nije tacno, kurve bre vole, na pamet im ne pada da beze.
mrave, sex sa mravim BEST SEX IN THE WORLD XD
posle toga popusimo po cigaru ja obicnu, mravi njihovu i onda na posao
Ima i ono da joj stavis prednje noge u tepsiju namazanu mašću. Sto smo iskusni, mogli bi jos po neki da podele iskustva :)
hahahahahahahahaha
ROBERTO KOBJASNIJO!!! hahahahaha
шокови
хахаха роберто јел ти за ту фору панинаро испричао лоло
Sa konjem. Ženskim. U pičku
skobilom http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e2/Serena_Williams_(9630792747).jpg
Nemaš uvek provaliju, tepsiju i mas kod sebe. Obučeš farmerke, rasečeš ih popreko negde oko kolena i tu zadeneš noge od koze u te rupe pa rokaj lolo. Pozz sa Peštera
Šta, kao, niko od vas nije dao keru da mu liže?!
Muskom keru ne.
Spavao sam sa hrčkom, čisto platonski.
Ал ово је било у фазону, нисам болестан ако јебем кера, болестан сам ако јебем мушког кера јер сам онда педерчина лоло
Pa taj fazon skroz jbg. Balkan lolo
Mačku običnu, da makar nešto nateram da vrišti, zbog onoga "nit' manjeg kurca nit' veće dreke".
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Е, а јел истина то што за козу причају, да јој ставе задње ноге у гумене чизме и онда трпају а она не може да побегне?
To sam i ja čuo, a ima i fora da je staviš na ivicu provalije, zguziš, a ona kad vidi šta je ispred nje, sama se nabija lolololo
HAAHHAAAHAHHAHA
ЛОООООООООООООООЛ РОБЕРТО ЗАКЉУЧО!
Nije tacno, kurve bre vole, na pamet im ne pada da beze.
mrave, sex sa mravim BEST SEX IN THE WORLD XD
posle toga popusimo po cigaru ja obicnu, mravi njihovu i onda na posao
Ima i ono da joj stavis prednje noge u tepsiju namazanu mašću. Sto smo iskusni, mogli bi jos po neki da podele iskustva :)
hahahahahahahahaha
ROBERTO KOBJASNIJO!!! hahahahaha
шокови
хахаха роберто јел ти за ту фору панинаро испричао лоло
Sa konjem. Ženskim. U pičku
skobilom
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e2/Serena_Williams_(9630792747).jpg
Nemaš uvek provaliju, tepsiju i mas kod sebe.
Obučeš farmerke, rasečeš ih popreko negde oko kolena i tu zadeneš noge od koze u te rupe pa rokaj lolo.
Pozz sa Peštera
Šta, kao, niko od vas nije dao keru da mu liže?!
Muskom keru ne.
Spavao sam sa hrčkom, čisto platonski.
Muskom keru ne.
Ал ово је било у фазону, нисам болестан ако јебем кера, болестан сам ако јебем мушког кера јер сам онда педерчина лоло
Pa taj fazon skroz jbg. Balkan lolo
Mačku običnu, da makar nešto nateram da vrišti, zbog onoga "nit' manjeg kurca nit' veće dreke".