Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I mene naravno
На 2:09 у споту са Бебијем, срце ми стало... А ту има брат брату 17 година...
E, da, jebote, baš i ja gledam slike sa Fejsa...odista joj ravna kosa stoji nekako brutalno dobro...
Inače, NICI TU, NICI EU bi mogao da bude trve hitčina kod nas, refren može u bukvalnom prevodu
na 2:32 TUCKO NANA?
Могу нешто да питам озбиљније? Знам ја да је Гуца цар, све то стоји... Али Гуца има 47 година а она 20. Да ли би вам било драже да је са Алексом или Фером, шмекерчинама, или ипак подржаватр њену везу са Гуцом? И њихово ванбрачно дете, нека је живо и здраво.
to je veoma diskutabilno i veoma shiroko pitanje sa josh shirim odgovorom.komotno mozhe da se otvori nova tema
nemam pojma, mada mi deluje kao da njoj treba zreliji mushkarac u vidu guta
mada jbt oblachi esharpe kakav je to zreliji mushkarac, cheda chvorak za njega stric
Dankane, guca zna iskreno da voli. Dok su aleks i fera old skul jebaci koji iskoriste i sutnu. Mislim da je dobro izabrala.
Па.шта ѕнам Тиборг... Можда се приватно не облачи тако... нисам паметан..
Да, Пап... МОжда си у праву. Мада знам да мање волиш Гуциног Ђигола од Алексовог и Феровог
https://www.youtube.com/watch?v=uBXseDbxOHo
Rekao sam ti vec da je gucin djigolo vise onako da se pusti uz rucak ili dok sklapas tiket, dok dok je aleksov i ferov vise za kola dok se spustam do grada.
Јесте, сећам се... Олд скул некако, да се одмориш. А овај други је јебачки, слажем се. Мислим да се пичке лепе на новог Ђиголоа. Сазнаћу кад почнем да терам ауто ...
Tek je 2 sata a ja sam vec ispucao dnevni limit od 5 ripita djigola :(
Ja od 10 :-(
Kad vidim kako Radj svira gitaru dodje mi da uzmem Čavezovu napunim je zemljom u onu rupu i posadim neko cveće. Žardinjera da bude.
TEMA JEBE!!!112
Nadam se da na rumunskoj vukajlija ima tema MIA BORISAVLJEVIĆ FAN CLUB
Lol box
Jok, mozda nisam u pravu