[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Isto vazi i za rasnog :D kratez ne bih ni pokusavala

2. Posle višesatnog ispiranja mozga da se zamenim? Nema šanse.

3. Imaš kratež u pvtu

4. Ahaha jbg onda. Pokusacu da smislim neko sranje dispostujem ako ne uspem jbg dajte kazneni ban ili sta vec ide :D

5. Smisliš neko najveće govno i objaviš.

6. @Rasni: Čoveče, biće od tebe autor na kvadrat, samo nastavi sa čitanjem Lepih srpskih običaja vol. 124.
    Dobro ovo takmičenje, bar se čita malo

7. Plazmolema
    kad te isprebija maskota plazme.

8. Lepih srpskih običaja vol. 124. ovo sam mislio uzeti kao temu

9. Desi Rasni kolezo iz grupe nam drage?Dobar fajzen ti #srpski običaji, samo sekiracije bez, bajdvej :)

10. Samo izbegavajte parodije, probajte da napišete nešto čega se imitirani ne bi stideo i to je to. Ljubac.

11. šta se postiže time što prosječan ili ispodprosječan autor kopira daleko boljeg autora od sebe?

Neki su na ovaj način ubedili druge da su Burzum, ni manje ni više. Možda neko ko je prosečan (mada ne znam otkud tebi da to možeš da procenjuješ) otkrije da mu leži nešto sasvim deseto od onoga kako sada piše i razvije taj fazon dodatno u kombinaciji sa onim kakav mu je stil u ovom trenutku.

12. Neki su na ovaj način ubedili druge da su Burzum, ni manje ni više. Možda neko ko je prosečan (mada ne znam otkud tebi da to možeš da procenjuješ) otkrije da mu leži nešto sasvim deseto od onoga kako sada piše i razvije taj fazon dodatno u kombinaciji sa onim kakav mu je stil u ovom trenutku.

Istina, ja sam dobio za imitaciju autora potpuno suprotnog meni. Ko zna, mozda smislim dobar kratez, do sad nisam pokusavao...

13. Cegrtaljko budes li uzeo običaje naći ću te i šutati po bubrezima.

14. Da li uopšte odgovarate na ovo pitanje večitnog negativca, neverica

15. Maestro, nema brisanja.

16. Al ima posle takmičenja?

17. Jedno pitanje... Do koje mere je dopušteno kopirati autorov stil? Tipa ako vidim da u svakoj drugoj defki linkuje moju babu, onda imam pravo i ja? Ne bih da to ispadne da sam iseckao njegove defke na deliće i sklopio kao mozaik, već da ubacim tu i tamo ono što se provlači češće...

18. Što si bliži stoprocentnom kopiranju stila, a da pritom ipak napišeš nešto potpuno novo, pogodio si.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.