[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Tipa ako vidim da u svakoj drugoj defki linkuje moju babu, onda imam pravo i ja?

mislim da je ok da mu uzvratiš NJEGOVOM babom

2. Samo da kažem da je imitiranje mene mač sa sve oštrice. Al sam jedino ja taj koji može da ih naoštri. Srdačan.

3. E do kad je rok?

4. Napisao sam sve u wordu, al mi se ne da da linkujem, cekajte me sutra.

5. Znači ne završavajte bez mene!

6. E Rasni, predlog za naslov: Lepi srpski običaji vol. kenjanje po stripu
    Sad sam ti sjebao koncepciju looool

7. Lolcina, srbski obicaji prelepo opisani, samo jos da se linkuje ali sutra

8. Inače, niko ti ne odgovara na pitanje - imaš fore do sutra u 20h, tako da naoštri laganini defku ;)

9. Досадашњи утисци су ми овакви:
    Трећина аутора је пронашла неку дефиницију аутора, мало изменила наслов, или ударила комплемент на исти, и онда променила по једну до две речи у свакој реченици дефиниције. И то ми је тотално но-но. Нусми на сваку такву.

Пар оригинала немам појма како пишу и шта пишу, тако да сам то не бих коментарисао. Или сам ушао на профил, прелетео преко две три дефиниције, чисто да видим да ли је копија макар солидна.

Пар аутора је ојебало.

И то је мање више то.

10. Што се тиче људи који оцењују, имам утисак да више гледају да ли је дефиниција добра него да ли је дефиниција веродостојна копија стила писања задатог аутора, што је срање јер онда такмичење губи поенту.

Но да не серем више, интересантно је било прочитати ових пар дефиниција.

11. Nisu svi dosli putem linka sa teme, pa zato ocene treba posmatrati s rezervom. Ocene nece uticati na kasnije glasanje.

Ali ovo da je puko plagiranje no-no, tu se slazem, trebalo bi izbegavati. Potrebno je uci u lika, objaviti sasvim novu definiciju, originalnu, a koje se imitirani autor ne bi postideo u svom opusu, a da pritom odgovara njegovom fazonu.

Parodija kup je vec odrzavan i bice ponovo. Ovo je nesto drugo, imajte u vidu.

12. Nisu svi dosli putem linka sa teme, pa zato ocene treba posmatrati s rezervom. Ocene nece uticati na kasnije glasanje.

Знам, знам, не причам због оцена, тај утисак сам стекао читајући коментаре :Д

13. Malo sam ažurirao prvi post takmičarske teme.

Krešimir i Kurajber, ili su najjednostavnijeg stila, ili najinteresantniji za imitaciju, jer su te dve grupe već kompletirane.

http://vukajlija.com/forum/teme/65158-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-1-runda

14. Amantino pleni! Lololo

15. Ja sve čekam da neko pokuša Amantina da imitira. Ne znam ni kako to uraditi, kod njega je tok misli specifičan, stil pisanja varira prema tome.

16. Biće zanimljiv dalji žreb, jer mi što smo u ovoj grupi bili smo 10,20,30,40 na spisku.

17. U 1. postu takmičarske teme je i novo obaveštenje.

http://vukajlija.com/forum/teme/65158-takmicenje-tvoja-definicija-zvuci-poznato-1-runda-dodatno-obavestenje-u-prvom-postu

Autori koji do 12h ne objave svoju definiciju, dobiće i PVT radi podsećanja, za slučaj da su zaboravili na takmičenje.

Svi koji nemaju ideju za naslov, imaju pravo da između 12h i 16h zatraže naslov od Natnat i mene putem PVT-a i dobiće ga tačno u 16h (četiri sata će ostati za pisanje i objavljivanje). Svako ko dobije naslov na ovaj način, prilikom glasanja će mu odmah biti oduzeta tri glasa.

18. Јеботе сад прелетех пар амантинових дефака... Па ја сам срећан што сам добио страју лептејебо! лел

19. Amantino se čita, ne preleće se :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.