[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Da ste mi dali duge defke da pisem posrao bi se i popisao po svima vama mrs :(

2. Dajte krajslerovo pismo za 2000!

3. Нисам имао разлога да лажем, није да сам добио (и нећу добити) неке привилегије, нити их захтевам.

4. Lazes. Uvlacis se u bulju ljudima koji pljuju straju. Skontao si na vrijeme da je to ovde popularno. Nisi ti glup kao sto izgledas. Lukav si, da.

5. strajo, vrati se! sam da se braniš.

6. Pozdrav gospodjo Kosmopolita.

7. Имам сигнал из чмара, само не знам којих људи. Ако би појаснијо било би лепо.
    И да, јебена сам лисица.

8. Ti si brate dupli, ja to znam već duže vreme. Tj znam od kad kukaš da se ne čita a imaš tipa 5000 ocena.

9. И космо, ја не пљујем страју. Немам право да пљујем човека са којим никад нисам дошо у контакт и кога не знам лично, само сам изнео мишљење на тему његових дефки (не свих, али великог броја).

10. straja je davao šta je plebs ovde tražio. takvo vreme bilo. dilane:-*

11. Jesi jesi, ti si Dilan. Priznaj!

12. Ahahahaha da li je realno. Kažem ja da je dupli.

13. ahahaha kashof, ne tebi:-*

14. Uostalom, iz kvantiteta se rađa kvalitet, pogledajte samo braću Kineze :)

EDIT: Možda je Straja delom Kinez, ko zna...

15. dobro i šta sad, većina grupa su završene, kad odredjujete ko će dalje?

16. Nije još 20h...

Trči, Fejze, trči...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.