[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Koga nema bez njega se može.

2. Ko kaže da Straja radi stendap? Dokaži

3. Ja ne znam za stendap, ali znam da je pisao za Njuz.

4. StrajO radio standap, bio jednovrijeme na jewtube slimak ali ga on ukino!

5. Jel moze da se obrise defka nakon zavrsetka takmicenja?

6. Ma jeste komirao, ja gledao uživo na hepiju čini mi se

7. Kako praznična atmosfera na vukajliji; takmičenje, rođus, gomila autora, vrvi od života. Ovo je Vuka koju pamtim.

8. Krajslere, ti li si?

9. E ušo sam u 2000, dajte onaj krajslerov govor da i ja svoj sastavim.

10. Auu kako se Direktor popiša sad po Jugoslovenu, izbacio ga ko Liverpula. Tako će Fejsara i onaj drugi lik po meni i sijalici u 19.59h pazite šta vam kažem

11. saće kafa sikteruša
    za nas u grupi

12. ♪ Осам љутих гусара ја их оштро гледам
    Један пао у несвест остало их седам. ♫

13. reče mi neko da je kafa dobra pička dizvineš, najjači rasplet bi bio da ona sad napiše nešto i svi je isplusuju i izglasaju da se uližu

14. Фејзбукманијак i Roberto Bomba pod spletom nerazjašnjenih okolnosti ostali bez struje i telefona zaključani u sobi ceo dan. Nemam ja ništa s tim.

15. Daj ih bar na telefon da znamo da su živi!

16. ♪ Осам љутих гусара ја их оштро гледам
    Један пао у несвест остало их седам. ♫

podseti me

17. Mozda ispadnem, ali barem dobih vise pljusova od "neuspelog" pokusaja definisanja parka neostvarenih zelja. So I got that goin for me which is nice
    EDIT: Zamalo top defka da bude, mada mozda i jeste, posto nisu vise ta vremena kada su odabrane imale po 1000+ pluseva.

18. Recimo da se i ja slažem sa tobom, Reme, i tobom, Bohore...al nemojte da mašimo temu. Od pljuvanja tuđeg dela nema leba i ovaj jebeni sajt svakako neće postati postati boljim mestom zbog toga. Kashof je, recimo, nov autor, najmlađi u istoriji sajta (ako nije lagao, lol) i polako počinje da mu doprinosi svojim pisanjem. To mogu samo da pohvalim i podržim. S druge strane, Straja napisao 5000 defki i privukao ko zna koliko novih članova a diskitabilno je čime. S treće strane, legende sajta koje su ga na izvestan način i podigle na pijedestal koji mu se sada drma, otišle sa njega popišavši se po istom onako momački. Autorčine jesu ali Straja nikad sajt popljuvao nije zato što je postao neko virtuelno mudo. Zbog toga i samo zbog ja se prvi ne usuđujem da ga na'ranim govnima.

I ne budi drv.advokat, Reme, nego piši nešto i kad nije neko jebeno takmičenje...cmok, ipak:*

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.