U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ti si decxko persona skromnog intelektualnog dometa i kao takav zaslužuješ da te rasni jebe. jebi ga rasni, gluplji je od tebe
http://www.dodaj.rs/f/1V/yW/1mm5rnG1/screenshot41.png
lololololololo
Pozz Riha
ništaa pozdrav, suviše si neinteligentan da bi me mogao pozdravljati
Jooooj, nemojte printove, ko Boga vas molim, ne bih znao šta ću pre lololo:)
Jebooooote, Gugijeva grupa definitivno grupa smrti. Svi jebeno skinuli savršeno. Najveće klanje u najavi.
Chegi izmedju nas dvojice je chupawo.
Kakvo je stanje? Je l si napravio presek glasova lolo
51-50 za tebe ako neko nije editovao
Jel to za prvo ili za drugo mesto?
Pardon
Ti: 56
Ja:53
Došlo je do izmena.
E jebem ti državu kad odoše dva sata života na čitanje i bodovanje, a kako sam slatko mogao da češem muda umesto.
Al do jaja takmičenje za sada, dobre grupe bile i đubra malo do nimalo.
možda da se uvedu neki laki luzeri pošto će proći 22 igrača. da se dopuni do 32 ili 24 opaaaa
Podržavam, da medatori sazovu okrugli sto i odaberu još par ljudi što nisu prošli a zaslužili su, ili da se odabere po odnosu plus-minus.
lane moje oviih daaanaa..
Haha šta da odaberu pre finala, pa ova 3 roba i ja pisali Strajizme? To na naslov? Lool
Која је фора да некоме из наше групе одабирате? Па то ће отићи у минус боктејебо.
Upravo lolo
Ne igrajte se glavom, ne mogu da se natežem snarodom
Podrzavam sve dok u nekoj kombinaciji ja prolazim u drugi krug :)
Mislim ne da 'odaberu', da puste još par ljudi u drugi krug što reče Glavni.
Malo mi napustio uvo lokalni sleng jebiga. Čim pomeneš da se nešto bira i odabira odma pomisle ljudi na najgore.
Bruce: Otišo juče da naručim pečenje za božić, pita onaj mesaroš oću li od leđa ili od buta, tri sata sam se znojio dok sam odabrao.
AutorX: Odabrao? Šta odabrao? Jel može mene?