[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Stavljamo na razmatranje. Možda za onog sa najviše glasova u prvom krugu odmah turimo na naslov, ali neke će svakako završavati tamo i kasnije.

2. Da, odaberite nama sa kvalitetnim defkama koji ne prođemo, kao utešnu nagradu =)

3. Ima ovde definicija koje nisu pobedile u smislu imitacije, ali su za naslovnu bez obzira.

4. Jocko fino sam te nagradio poenima, i dosta mi se svidela prolazis opusteno.

5. Razmotreno. MOooože

6. Ne može. Niste razmišljali da neko nije čitao sve grupe, tj da je čitao sam krateže. Prc.

7. Ko bude imao najvišu prosečnu ocenu. Jedino tako.

8. изазивам данкана на такмичење у писању сленга. побјеђује онај који једноставније дефинише недифинисани сленг и тако скупи више минуса од другог.

9. Ipak odustajemo od ideje odabira pre kraja takmičenja. Ima vremena.

10. Rasni nam je oči otvorio.

11. Rasni je moj, dalje šape!

12. Kakav je ovo fotošop?

13. Jocko fino sam te nagradio poenima

Rasni, taman da napišem kako sam ti ostao dužan na ovom takmičenju, a ti tako. Vraćaj poene! XDDDD
    Zajebavam se, ne diraj ništa.
    Ti i Dankan ste mi ubjedljivo najgotivniji ljudi na sajtu što se foruma tiče

14. Ipak sam ono trebao da okačim na transfer blama

15. Montirane printove?

16. Ne znam dal si montirao nešto ili nisi al eno stoji u inboxu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.