U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ahahha ma nije nameštlaljka, nego 1. grupa .
Ma znam ja tebe, posle ćeš svoj trojici da cviliš za glasove.
Slobodno izostavi mene sa liste. Daj majku mu glasaj jednom regularno. :)
Aaaaa, definitivno sam ostao poslednji bez glasa, jednog jedinog. Zašto, o zašto promeniste sistem glasanja, pa izložiste me vi sramoti ovakvoj, da glasa ne zaslužim i fenjer nosim sam???
Има још пуно да се игра, а лопта је округла Адвокадо!
Do 8 večeras možeš 1. završiti.
Ma šanse nema, samo da mi je da izađem iz cigana.
Jel gotovo?
jesi pobedio?
jebalo vas takmicenje, ne moze nicija defka u popularne upasti, pu jebalo vas takmicenje
Sta su ovo menjali, bilo do 8
što sam ja bezveze ustala u 6?
Zezaju samo. Sad ce produziti do sutra u 8. Takmičenje će da traje do Mitrovdana.
Jel se važi ako ja tamo na glasanju napišem 'glasao sam isto ko i kosmo'? I dal smem ja uopšte da gladam?
Kurac sine,završeno glasanje...zakasnio sam za minut...
jel se važi da srce glasalo ko ja?
Čestitam svim srpskim sinovima na prolazu u sledeću rundu. Kvalitet je pobedio.
Izgleda ne...ja hteo taj post da okačim tamo pa mi bilo glupo,ne zbog modova nego zbog vas štobste se potrudili da glasate...pa reko aj ovde da pitam akad ono kurac medjutim jok nisam gledo sat
pazi za sledeći krug, javio, ja ću te obavestim i uputim...