[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Иво ће бити занинљиво четвртфинале.

2. Hm.... možda ja nisam nešto preterano upoznat ali predražinjo je pokupio sve ulične fazone brže bolje i skrpario u definicije. Štaviše, sviđa mi se jednostavnost, bez potrebe za dugačkim obrzloženjima u telu. Po meni ova od rasnog ništa ne zaostaje, dobro možda malo.

3. AJDE PIŠITE, DA ZAVRŠAVAMO OVO TAKMIČENJE DO SRETENJA!

4. Evo, da jedem samo i ja ću da rešim ovo.

5. Ma ko je napisao, napisao. Ja i simo u finalu!

6. Ja i simo u finalu!

Ako bude tako, ja predajem unapred bez borbe. Kako da se borim protiv otkrovenja godine, ma šta godine, deceeeenije !!!

7. Rok za objavljivanje definicije je četvrtak, 22.01.2015. u 8h

jel ovo do 20h il da poranimo

8. Ja sam kontao do 8. Jer je pre 3 dana otvorena tema u 8.

9. Da se porani, 08:00h, ili ti 8:00AM.

10. ima luks i krateže
    nije problem

11. Napiši bolje od remea. Ako zapne poslaću ti ja defku u pvt.

12. diso i reme, dje vam je hejt na divigavajo da se provuce latentno?
    pokidali dechkonje.

13. Fala. Biće ovo dobra runda.
    Čekamo Luksa da se javi.
    Da vidimo kako se njemu sviđaju imitacije. :D

14. Imitacije Luksa jebu! Svaka čast momci!

15. Moram priznati da ste pokidali ovako sveukupno i ovi što su ispali i vi što ste tu i dalje.

16. Remetova luksacija je ispala baš ono kaver opasan.
    Dišina je nekako više parodija Luksa, ali onako hiperbola parodiranog spina, da se tako izrazim. :\

17. Prijatelji dragi... Zadovoljan sam. Reme je uhvatio džigerica ciklus, Direktor fali baka momente.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.