[TAKMIČENJE] TVOJA DEFINICIJA ZVUČI POZNATO - DISKUSIJE - OBJAVLJENI SU PAROVI I AUTORI ZA IMITACIJE ZA FINALE (link u uvodnom postu)

1. Ukradena je ideja, napisano je već.

2. Znam, ovde možeš biti ozračen šalom, dao sam ti samo malu dozu zato.

3. em sam kurčina od autora, em neduhovit, em nemam više od 3 dobre defke, em nemam svoj prepoznatljiv stil. Ko upadne sa mnom usrećiće se hahahaha

4. Ja cu da ucestvujem samo ako mi date MOGSHU ili ZAJKA kao inspiraciju ili pak mozda Slavicu

5. 234. Стеван
    235. Advokado
    240. Roberto Bomba
    244. Džonovan
    Kakva koncentracija, od ukupno 30 prijavljenih, nas četvorica u razmaku od 11 mesta na rang listi. A još kandidata iz našeg sektora ima koji bi mogli da se prijave.

#246 ođe. Prijavljen

6. Dajte mi čoveka.

7. На основу чега се праве групе?

8. Na osnovu konačnog broja prijavljenih. Odabraćemo najbolji sistem.

9. Evo ti konačni broj,niko se neće prijaviti narednih 20 minuta.

10. em sam kurčina od autora, em neduhovit, em nemam više od 3 dobre defke, em nemam svoj prepoznatljiv stil. Ko upadne sa mnom usrećiće se hahahaha

+1
    Samo što bih dodao da ja imam 2 dobre defke

11. Јете ми говна, ја неам ни једну па сам се пријавио :((

12. _░▒███████
    ░██▓▒░░▒▓██
    ██▓▒░__░▒▓██___██████
    ██▓▒░____░▓███▓__░▒▓██
    ██▓▒░___░▓██▓_____░▒▓██
    ██▓▒░_______________░▒▓██
    _██▓▒░____AGI______░▒▓██
    __██▓▒░____________░▒▓██
    ___██▓▒░__________░▒▓██
    ____██▓▒░________░▒▓██
    _____██▓▒░_____░▒▓██
    ______██▓▒░__░▒▓██
    _______█▓▒░░▒▓██
    _________░▒▓██
    _______░▒▓██
    _____░▒▓██

13. Јете ми говна, ја неам ни једну па сам се пријавио :((

ne seri kašofe cenjeniji si autor od mene

14. То је зато што иам четрес дефака више

15. Zar nijedan predstavnik višeg menadžmenta da se prijavi?? C,c,c,c,c...

Oftopik Edit: Da li još nekome zabada sajt od sinoć? Guta postove? Učitava sto 'dina?

16. Hajde onda uvedite pravilo da na svako takmicenje mora i da ucestvuje komoletna garnitura modva, makar formalno da im izlupamo po koji minus.
    Kako bese idu one teorije motivacije u menadzmentu da mora i menadzer da participira u svim tim drustveno korisnim motivacionim glupostima kako bi i najmanji radnik dobio motivaciju da ucestvuje u drustveno korisnim motivacionim glupostima i bla bla bla i bla bla bla...? Zaboravio sam kako stvarno glasi polozio sam to odavno....

EDIT ZA THE PROFA: Sinoc od negde 9sati je krenuo da zabada, sad mi se cini da sve normalno radi...

17. Oftopik Edit: Da li još nekome zabada sajt od sinoć? Guta postove? Učitava sto 'dina?

da, samo što se sad makar nije nešto razjebalo

18. Oftopik Edit: Da li još nekome zabada sajt od sinoć? Guta postove? Učitava sto 'dina?

Suti ovo je jos popravljeno kako je sinoc zabado!

19. Ok, ljudi, fala, sad mi lakše...:) cmok