Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Како ЦЗ-а нико не предложи?
@Count Zero
Bratic, i ja sam se nadao, ali kapiram da sam ovde sasvim nebitan lik. Narednom dobrom prilikom te predlazem, ljubi te brat. Tebrex. Znaci.
Како ЦЗ-а нико не предложи?
http://media.tumblr.com/tumblr_m4pwo4V8RB1roed66.gif
То је наредни пут.
Не рачуна се. Лел
Duel 5: Ciklon - Count Zero
Mene, Usaina Bolta.
Ја неам свој стил :'(
Koji kurac postujete ne ovu temu samo da bi je malo aktivirali?
Да би је активирали.
Активирали.
Kao da ste tajmer postavili pa to radite po smenama. Kad god udjem vidim ovo u aktivnim a neko sranje napisano.
Ја неам свој стил :'(
Jesi jebo nešto Krle, ima dobrih pičaka 96+ godište.
De nisam? Deljem po Sremu i šire.
Дајте неки мод да се пријави па да га олешим.
Jeri sam zakasnijo za prijavu?
Да
Predložio bih Peri d Platipusa... nemam pojma da li taj lik uopšte i piše definicije ali on je toliki platipus da on nije Peri Platipus već Peri D platipus... želim da se upoznam sa njegovim djelom na ovaj način.
EDIT:
Elem:
1. Peri d platipus
2. Peri d platipus
3. Peri d platipus
4. Peri d platipus
5. Peri d platipus
Nadam se da će se nešto poklopiti
Meni su najkulji nikovi sa sajta: Hrürid Hælouiß, Дирти дварф, Moćni Ming, baršunasti rč i duh iz lampu... Ovako pomenuti na gomili deluju kao kul ekipa, ko neka družina prstena.
Najkulji lik na sajtu je Wuxy a.k.a. Wuxy95
Ovaj Baršunasti Rč jeste dobar. Ostali onako.
Sve zavisi jel mislite po niku ili po liku lol
Dosta sa predlaganjem autora, malo kasnije ću ih popisati sve, pa da vidimo ko koga imitira.
Ma nije dosta. Treba nas 2 kafku da imitiramo?