Prijava

taj vučićević je najadniji i najružniji lik u istoriji gadnih i ružnih likova.
skoro sam ga video prvi put u životu, još sam u šoku.
šta kaže vučko, lažna priča? pa jel ukinut il nije jbt

Navodno nije biće u petak.Ovaj kaže da je vučićević podmetnu priču da prelazi na RTS al ko zna šta stoji iza

napili se dok su snimali emisiju,sjebali snimak i ispovracali se po studiju.nisu je dovrsili do petka.aj odradimo foru da smo ukinuti to je sada popularno,samo ce se o nama srati do sledece nedelje i do sledece emisije.

majko mila
i to je sad aktuelnost na državnom nivou. abfkafkabfkabfakf

platili u par listova tekst,onaj ne izbija sa tv-a i raznoraznih emisja.nisam ja,to je toma.pricace se o sve glupllim stvarima samo da se ne prica o nekim bitnim.

Ma sva sranja se dešavaju kad ovaj nije tu. I onda se kao svemogući vrati i kao stvar se reši, puj pike ne važi, zajebavali smo se, niko nije kriv. Svaka krizna situacija je bez njega nerešiva, a po pravilu svaka izbije kada je tata na putu.

nisam nasilan, ali evo, ako ikad sretnem osobu koja otvoreno kaže, e tebra ja sam glsao za vučića xexe, sasuću mu zube niz grlo

e reče mi baba da su neke komšije njene glasale, mrtvi penzosi, sledeći put kad odem tamo, goreće štala, goreće fruška gora, goreće beograd. bićemo lideru u ruskoj dumi!

Pajz sad ovo:
Elektrodistribucija je najavila da će početi da isključuje struju svim potrošačima kojima računi stižu na ime pokojnika, odnosno gde novi vlasnici nisu promenili ime korisnika brojila nakon smrti prethodnog vlasnika. Ta promena imena na računu ne košta ništa, potrebno je nekoliko papira, Ugovor o kupoprodaji, Rešenje o ostavini ili bilo šta čime dokazujete da ste sada vi vlasnik stana.

E, sad, ima fora da su negde nerešeni imovinsko pravni odnosi, ostavina nije završena, više naslednika, ne pitaju, samo isključuju, a ti onda sa dva svedoka dođeš u Elektrodistribuciju, oni potvrde da je stan tvoj i stvar rešena. To uverenje onda plaćaš 300 dinara i 1000 i nešto novi priključak.

Da li je poenta da se mazne tih 1000 dinara?

Ma nije poenta u parama. Oće da preseku to sa brojilima, da očiste a Srbina samo po džepu

mozda je poenta da se izbjegne neplaćanje računa?

Neee. Isključivaće se svi, bez obzira na iznos računa.

nije mi logicno da se racun izdaje na pokojnika. to ce samo natjerati nasljednike da sto prije obave ostavinski postupak, nista vise. mada, nijesam pravnik, pojma nemam.

Ubi Nole ovoga ka siroče. 2:0 u setovima i 4:4 u trecem setu, 30:30 ovaj drugi na servisu. NAPRIJED NOLE!

Nekada nije do tebe i toga šta želiš. Neki ostavinski postupci se razvlače po sudovima i po 20 godina.

eto, zato je i data mogucnost da se uz dva svjedoka obaveza placanja prebaci na drugoga. mada, u pravu si, 1000 din je nepotrebno.