U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Iako je sve u redu, ustvari je sranje. I ko god kaze da nije sranje je idiot. Sve je sranje, svi su sebicni, sujetni, pohlepni i generalno jedu govna.
то ти и није неки цинизам колико се ја разумем у зачине.
cinizam je kiselogorak.
mater jebem ljudima raznim
ŠUTI JUDO NE ZNAŠ ŠTO SI UČINIO S USTIMA
omg -.-
S
T
R
I
C
ljudi kao olanik, koji su uvek kul u njihovim mislima su takodje govnjari.
rasni je dete.
NOOB
O
O
B
Cinizam podrazumeva oštro iskazanu dozu intelektualne superiornosti u kombinaciji sa osudom i podsmehom nad objektom ili pojavom koja se cinički posmatra, takođe i takav generalan stav prema stvarnosti i životu, a kad najeđavaš ljude govnima, to nije cinizam.
celt je mod Vukajlije .... bivši.
I neće ribe više dobrovoljno da mu blajve.
Цинизам одлично паше уз шприцер и јагњеће печење.
ostro iskazano sam intelektualno superioran nad objektima i pojavama koje su govna.
OVO JE NEPOTIZAM
u papučama plišanim oblika gundeljastog mokrim sa balkona na pučanstvo
ekspert-autor i džentlmen
Oštro iskazano, ali bitno je da to pokažeš? Jer cinizam se uvek iskazuje kroz konkretne iskaze (zajedljive i duhovite, uvredljive i smešne). Mislim, isprozivaj ovde nekog, jebi mu sve po spisku, ponizi ga, dokaži da nije u pravu, smej se i ruglu izvrgni njegovo mišljenje i životni stil, obesmišljavajući ga, a osobu ponižavajući i svrstavajući u trećerazrednu kategoriju ljudskog šljama. To će biti pravi cinizam, a ne: ja sam ciničan, oni su govna.
Count Zero, američki gospodin ... LEG.
https://www.youtube.com/watch?v=sTMWLW6WyZ4
Келте, како подносиш то што ти се више нико не увлачи у буљу одкаде ниси мод?