Kontinentalni kupovi u fudbalu
  • Đoto

Pa, evo, ako neko prati Afrički kup nacija, ili na primer Kopa Ameriku, ovde može da diskutuje o tome.

• Фејзбукманијак

одлична тема. Куп нација пратим резултате само, много нерешених има, лоше за кладоницу. А азијски куп сам и гледао мало, навијам од сабајле заустралију. Јапан ме разочарао као и иран

• Радјард Куплунг

pratim i afrički kup girica

• Leprikon

ja сам ономад код друга пратио фудбалски празник, габон - екваторијалнска гвинеја

отишао кад било 1-0 за гвинеју, брутална игра, луцидни пасови и много атрактивних потеза

а и оба голмана се зову ово оно, ја изневеровао, за гвинеју филип ово оно, а овамо ђого ово ово, не ве ри ца

• Sanitarni čvor

malo golova,al zna da bude zanimljivo.ima dosta iznenadjenja.da li svi crnci trce ili se ovi sto igraju u jacim klubovima cuvaju.i jedna i druga stvar.

• paninaro

sad za vikend je superboul, ko prati

• Đoto

sad za vikend je superboul, ko prati

Voleo bih da Sijetl Sihoksi odbrane titulu...

-Nego kakav bre crni fudbal ove godine u Africi, vide li iko kak'a kiša lije tamo, a posle nam ovde po Jevropi, Amerikci i Aziji pričaju kako u Africi nema vode !!!

• Фејзбукманијак

Дечко Сјетл ако буде играо као против ГБ Брејди ће да га усере.

• levenflick

Ja se nadam da ne mogu da odigraju dve onako loše utakmice jednu za drugom.
    Ko god da je došao iz NFC-a(Sea, GB, Dal) mislim da bi bio favorit u SB. Patriotsi su se prošetali do SB ali tebalo bi uzeti u obzir loš AFC.
    Ne bih ništa prognozirao, naročito posle utakmice sa GB, ali obično titule donose odbrana i trčanje a tu se zna ko je u prednosti.

• Фејзбукманијак

Ал брејди је брејди.

• Shir Kahn

Kad skontaš, za ove naše i Afrički kup je svecko prvenstvo... Mali dere sve redom

• Фејзбукманијак

Ганци су стварно ганци :) Обрнуше од 0 1 до 2 1, још 5 мин.

Алжир очекивано победио. Брат Бенталеб дао гол

• Đoto

Sutrašnja grupa ima da ojebe celokupno takmičenje, sa ovakvom igrom sveukupno Tunis i Kongo su najbliži tituli. Veoma je moguće i ispadanje favorita Obale Slonovače ili Kameruna sutra.

• Sanitarni čvor

obala slonovace ima igrace.jebe im se da se lome ovde ko konji,a vracaju se u klubove gde igraju za milje dobrih novaca.rekli im iz klubova da trckaraju,da se ne skrse.

• Đoto

Prolaze Mali i Kamerun.

Što se tiče Azijskog kupa pobeda Austarlije u finalu od 3-1 nad Južnjačkim Korejcima

• Sanitarni čvor

ne mogu vise ni da provalim koji su igraci.u svakoj reprezentaciji po koji traore,diakite,sise,keita,kamara...

• Đoto

Prolaze Mali i Kamerun.

Al sam ih ujebo oba lel...