Prijava

Nnjah... A šta da radim preostalo vreme? :)

Надокнадио сам изгубљено :) :) :)

@gamby bunice se dzimi,njega svi plusuju!
Nego da to nije paradoks?Clan koga svi plusuju iz ko zna kojih razloga(i citajuci i necitajuci defke) otvara temu gde zabranjuje lajkovanje.
Imam ja jedno pitanje za sve vas:
Sta ako ja blejim neprijavljen(ko sto imam obicaj) i citam nekome definicije neprijavljen(i to imam obicaj da radim) i otprilike znam koje su za plus,i onda nadjem shodno da se prijavim i ocenim ih sve odjednom i onda svi misle da je lajk,a ja prethodno citao sve to samo sto nisam ocenjivao.

pa ako to radiš, onda ti neko to najverovatnije obriše, pošto ne postoji način da se utvrdi. tako da znaš za ubuduće da se prijaviš, nije velika stvar, a ume da znači drugima :)

Ja ne vidim u čemu je fora sa tim log off čitanjem, pogotovu ako ne delite komp sa još nekim ko ima nalog. Šta sad, kao, ispašćete manji noulajferi u očima drugih ako vas ređe viđaju onlajn? Ja sam se ulogovao 26.6. prošle godine i još se nisam izlogovao, a uopšte nisam noulajfer ( jednom sam čak i napolje izašao za to vreme :D )...Mis'im, ne znam šta sam hteo da kažem sad, nije ni bitno.

Ja sam cesto ofjaljn, da se ne bi videlo koliki sam nolajfer i da bi ostavio utisak da sam mnogo kulji nego sto zapravo jesam.
Samo da znate da "neko vas posmatra, vauvau, neko vas stalno gleda..." :)))

Ja planiram da unajmim sobu na Vukajliji :)

DAiSHi, а одакле теби идеја да мене сви чланови плусују? :)

Ja mu rekao... Ja to govorim svima. Svi to znaju. :P

Е, идеш у 8?

Jok ja... Štreberluk... Ako se nateram. :/

Meni nije jasno zašto ste poništili sve moje pljuseve protiv Sevasta, kada sam ja sve to pročitao u dva navrata, i mogu biti siguran da se prvi navrat čitanja desio od 14 i 35 do 16 i 15 jednog dana pre jedno 2 nedelje, a drugi nekoliko dana kasnije. Ja tvrdim da sam PROČITAO SVE DEFINICIJE koje je gore pomenuti autor napisao. Nisu sve lajkovane. Oko 82% su lajkovane ostalo je hejt!!!! Moderatori mogu to i videti. a sada još jedno pitanje. Šta će sada Kuvajlija da radi ako su i neki njegovi glasovi obrisani???? da opet sve ispočetka radi? Molim odgovor!!!! unapred zahvalan.....

Glasaj ponovo. To je jedino što mogu da ti kažem. Ni jedan glas nije uništen bezveze.

mrzi me.... SEVAST ima mnogo defki.... platiću kevu da to radi... Ionako samo gleda one serije... Ovo bi joj došlo kao neka igrica

Molim moderatora za odgovor: Nedostaje jedno 300 i kusur pluseva, da li je u pitanju ova akcija ili me neko ocrnio, s obzirom da nisam bio na sajtu nekih 15-ak dana?

Necu da iznosim razloge zbog kojih volim da blejim neprijavljen.
To moze samo jedna osoba da me pita i ako me bude pitala reci cu joj.

asate, nemaš hejtera, akcija je.

@Dzimi
Ti najbolje znas odakle mi i to svi vide...:))))))))
Evo i piro vidi.:))))