АКЦИЈА: Брисање незаслужених поена

1. ''Tako sto daje pluseve sa vremenskim razmakom, bas kao sto moze i da hejtuje. Mislim da je na to Elenna mislila Dzimi.''

Зашто би неко толики јебени нолајфер био? :)
    За време тог размака може и да прочита дефиниције, на крају крајева.

2. Svejedno, moras da priznas da je demotivisuce...
    Ja sam poznat po tome da imam stav "ne bi ja to nista dir'o"... :)

3. Neke ljude mrzi da citaju, o tome se radi. Zele samo da daju i dobiju pluseve. To ne moze da se spreci nikako...

4. Moze li da se obelodani ko je taj prijatelj, koji nas je lajkovao? To valjda ne bi trebalo da bude tajna, kao kod hejtera?

5. Lajk obezvredjuje vase definicije, poruka mu je "vase definicije su dostojne mog plusa ali ne i citanja". Hejt je kada vam neko iz mrznje da minuse. Lajk nema veze sa ljubavlju vec sa prezirom.

6. Mali prste, to je duboko.
    Čoveče.
    Sad vidim.
    Sve mi je jasno.
    U pravu je čovek.
    Ozbiljno, ne zezam se.
    Svega mi!!!

7. Nisi u pravu prste. Ko ce, ako te mrzi - da ti da 100 pluseva?? Iskreno...

8. ne pazite, generalno, ja sam 100 posto uz elenin stav da je sve ovo nepotrebno i da guši neke osnovne slobode pojedinca.

ali ako se ljudi non stop žale kako im neki poeni fale, a mi ništa ne uradimo, onda taj neko uzme pa svim sumnjivima nalupa sve minuseve, pa onda taj oštećeni uzvrati pa nastane haos koji je nebitan. nebitan osim u činjenici da kvari pozitivnu klimu na sajtu.

ako je brisanje tog takozvanog hejta ono što pruža autorima satisfakciju, nek onda progutaju bombonicu koju su tražili i istrpe i drugu stranu mača sa dve oštrice.

prvo se žali kako ga neko mrzi, onda napravi 3 dupla naloga i bude jedan od najpopularnijih autora sa veoma lošim definicijama...

anarhija koja je nezdrava za sadašnjo stanje na sajtu.

sve je ovo daleko od idealnog, i daleko od onoga kako bi možda ja želeo, ali uzevši u obzir trenutnu situaciju na sajtu, licemerno je držati oko zatvoreno na ovaj nazocimo ga 500plus poena lajk, a slušati žalbe o nekakvim hejtićima od 20 poena...

sve to bodovanje je besmisleno i samo truje ljude praveći od ovog sajta neki hibrid brauzer igre za klince, umesto da bude jedan živi organizam koji stvara najaktuelniji sleng u zemlji.

mnogo sam krenuo da širim priču, poenta je, ovo što se radi je retardirano, ali i apsolutno potrebno u datoj situacji

9. Sajt bi vratio svoj stari sjaj da se sklone ona dva palca i da mozes da procitas, ostavis komentar ako zelis i dovidjenjce. Sajt bi mozda izgubio x clanova ali oni koji bi nastavili da pisu, pisali bi iz pravih pobuda.

10. Da, ali ne bi bilo zanimljivo... Mnogima, pogotovo novim članovima, je ta popularnost (pored četa) glavna motivacija, makar prvih par meseci.

11. ali to je motivacija za pogrešnu nagradu. kao kad ti kažu da možeš da se igraš ako uradiš domaći, a ti onda domaći zbrzaš i usereš samo da bi otišao da se igraš.

ljudi u poslednje vreme pišu definicije radi poena, a ne dobijaju poena zahvaljujući definicijama.

postoji bitna razlika.

12. Hmmm... U pravu si Surovi,, ali to ne bi bio problem da se pooštri moderacija. Treba nam na sajtu tri-četiri Zyclona koji će da budu jebači keva i da pobrišu sve što ne valja. Pa da se zna šta je kvalitet.
    Tako bi se popravila situacija na sajtu, ovo sa lajkovanjem je smešno...

13. A to sa kvaliteom treba ozbiljno da se razmotri pod hitno... Koliko je genijalnih članova do sada napustilo sajt zbog toga? Kvantitet ne sme da se stavi ispred kvaliteta.

14. ne treba 3-4 ciklona sajtu gamby.

15. Pa, definitivno treba neko da pobriše svo ovo smeće. On je bio najstroži što se toga tiče. To volim kod njega.

Odoh da pavam. :)

16. Вукајлија је почела по правилима да ради агресивно као фашизам. Некада је било лепо, а сада хајде све лепо у курац.

17. Ha ha, jebanje u raspalu čmarulju... (trenutno sam dosta pijan :))

Meni sve ovo jebeno imponuje... pokazuje mi da imam svoje lajkere... neko ko toliko gotivi Minga da mu samo naroka pluseve...
    Extra, hvala ti tajni obožavatelju... :))

18. Sad tek vidim da i mene neko voli :)
    Šalu na stranu, ali sad je problem primetiti kad te neko ishejtuje. Znam da sam sinoć izgubio nekih 100 poena kad je ovo počelo, sad vidim još sto dole, nisam siguran da li je neki hejt ili imam još jednu ljubav iz prikrajka. Potrudite se da obavestite ljude kada im skinete lajk, da ne bi došlo do zabune :)

Dodao bih: Svi kukamo kad nam neko zvekne hejt. Prvi smo kod tih istih moderatora kad nam neko sevne minZisa malo. Ajde da kukamo malo kad nam zveknu ljak(pardon, lajk). Možda sam i ja nekom, nekada dao lajk, otkud znam, ne sećam se više. Ima autora koji su mi omiljeni, i bukmarkiro' sam link do njiJovih definicija. Proverim šta su novo napisali i sl., ali nije uvek plOOs podeljen.

Imam jedan običaj, kad napišem definiciju, proverim da li postoji još koja definicija za isti pojam, i ocenjujem iste, neretko plusOvima. To mi ne oduzimajte, to je kao neki običaj ili ritual, kako god.

Toliko od mene :)

Hvala za strpljenje, vaš prvi srpski vampir, ministar za suradnju sa onostranim svetom.

19. Vidim da je bilo veselo sinoć. Jbg, živim na 10 km od prestonice pa Božić dočekah bez struje ('bem ti državu).

Ne želim nikome da stajem na muku, ali par sitnica:

1. kada čitete nekom definicije, činite to ONLINE, te odmah i glasajte
    2. kada nekog želite da počastite sa više pluseva (jer ste se oduševili njegovom definicijom), dajte 5-6 do 10 komada, NE 200-300.
    3. (1 i 2 zajedno) ako nekog zaista cenite kao autora, ulogujte se, pročitajte mu definicije i ocenite ih

Sistem glasanja je uređen po sistemu FERPLEJ, ali je podešen tako da se vidi kad neko ne igra FER, tako da se to može sankcionisati.

Nemojte se ljutiti na moderatore, već za ovu NEZAHVALNU ČISTKU zahvalite nekolicini "cool,extra drugarskih" članova koji nisu našli za shodno ni da Vam pročitaju definicije, već da iz toga izvuku ličnu korist (kao da mogu da je unovče).

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.