KAKO SRBIN ZA SLOBODU MRE

1. YouCantHandleTheTruћ-smesno.jpg

2. Najgore od svega je sto su se ukucani zabrinuli kad se nole nas sapleo vise nego kad su mene prebili ulicni psi. Babu je spasao bajpas...
    Pretrpljeni stres je kasnije izgubio znacaj.

3. Ja sam jednom bio u Vidin u šoping. Beše mračno i zlo vreme...

Puška u ruke čim svane zora,
    Na Bugare se udariti mora.

4. Bugarin place
    Spale su mu hlace

Stara serpska rec

5. pozdrav za valgenjaba koji objasnjava fino

6. Liberalni forum, liberalni forum, liberalni forum, liberalni,forum, liberalni forum...

Vi'š, kad čovek ponovi tu sintagmu nekoliko puta ona postaje besmislena...kao i simboli i nacionalne-nacionalističke pesme koje ste ovde pomenuli. Patriotizam nikako nije MRZETI DRUGE NARODE, već voleti svoj i raditi na tome da isti bolje živi. Ovo je idiotizam, ali kapiram da je to faza kroz koju prolazite.

7. Sve sto mogu reci je fashulj brate pozdrav brate

8. Profe, ako sam i sumnjao da si balija, sad sam siguran da jesi

9. fashuljisao bi s tobom na temi ovoj al mrzi jako me,moram i spavati,al tuki od toga,nema spavanja do onesvescivanja

10. ahahahhaha oll dal ai imao snage da čitaš njegove postove

11. Brate treba bse nafashuljisati singlicem i onesvestiti se do sutra ujutru

12. Care, iako me to ne vređa, ja ne mogu biti manje mudžos. U krvnom sam srodstvu sa Arsenijem Čarnojevićem, mojim venama teče najčistija ortodoskna krv!

Slobodno možeš da me citiraš u nekoj od svojih sledećih defki:)

13. nisam sve,maestro,al neke jesam i prilicno bi se slozio s njim
    i moj cale bi se slozio s njim da ih cita,covek bio u 3 rata,isto branio gajbu svoju i sve,zivimo u vojnim zgradama,matore komsije bile s njim u ratu uglvn,svima je stav da su ih politicari sjebali jako u tim ratovima i sve
    kad citam lozane u 2015. kako se loze na to umesto da uce na starim greskama dodje mi da se ufashuljim s njim,al neka,lagano sve

14. Znači Čarnojević, još gore

15. E čudna je ova vukajlija ljudi moji ali takav je i život. Evo napušavam The Profa da je pičkopaćenik za temu o internacionalnim nejebačima a ovde ga podržavam. Ollanika gotivim iz kafane a sad me razočara ovde. Boxera glavni baja ovde a tetovirao manastir za 700 evra ko neki tuljan. Bez obzira na nesuglasice dragi ste mi većinom svi ovde, pogotovu ljudi koji teraju sprdnju sa mnom a ne primaju se na svaki troll post. Moraću malo da odmorim od vas, gonite me u nolajferizam. Ovo je moj zadnji post, vidimo se negdje u novembru kad opet budem dokon. Pozz prijatelji

16. Hhahahahhahhahahahaha koji loksi jebote

17. ahahah maestro,nemoj ako je zbog mene,nisam na tebe mislio pod ,,lozane,,

18. Ma lupa
    Daj bbre ne nserite da je bohor ono istetovirao hahahahhaha koji nefashulj

19. Bgate Bohor ima više fresaka nego Dečani, zar uopšte ima ljudi koji sumnjaju u to

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.