parodije na nadimke

1. Bljuce

Ne treba odabrana. Ne bih ni postovao na temi da nisi trazio.

2. što izbjegavate bezobrazne nikove za moderatore?

Brucey Pussy
    Đana Kurajber
    Smrrad
    Mala sida
    Smarko... smarko... što bi tu mogli baš ne znam
    Mješalica... nije bezobrazno, al može da se rimuje sa nečim što jeste xDDD :PpPpP

Od ovih nemoderatora ja bih naveo:

Pseto13 (nijesu godine)
    Peri d plačipička
    Borka Megatrend

Cijenim da sam jedan od favorita za osvajanje prvog mjesta u takmičenju "Prvi straja Srbije"

3. јан3,14
    Крстивоје96
    Мешшалица
    Шведска Крпа
    Фукс Водоинсталатер

4. komad1389
    ...
    (šalim se ovom prilikom inače imam ja prijatelja iz Hrvatske i svih delova Yuge bitno da je čovek dobar i da voli šalu a ne da se svađamo da bi da je kao nekad ZA VREME DRŽAVE) ;o)

5. Луди Педијатар
    Брускет

6. Bravo za komentar Lukse! Drago mi je što ima još takvih ljudi... jeste da smo manjina ali ima nas!

EDIT: Zaboravih smajli. :+)

7. čmarolizo
    klinnac
    kafanka
    morka

8. Nadimak mi glupav, na srpskom to je cara,
    nadimak mi dodeli, nagrada je kara

9. dejanče-gejanče
    odavno ga zovem tako pa eto da malo doprinesem i temi

10. Ишмиш
    Sennad (Puzzlewolf)
    ГМОрка (Џек Денијелс, Тужни Иван (Босиљчић))
    Радјард Квачило

11. Roki Dildao
    Roki Bildao
    Roki Brandao...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.