Prijava

Sve je receno u naslovu

Није, фали "уздржан".

Ја сам за, али тамо где нема услова за довољну производњу да би се намириле потребе

Ne postoji nijedan razuman razlog "za", barem u 2015. godini.

Jericho
Ne postoji nijedan razuman razlog "za", barem u 2015. godini.

pre 11 minuta

Thilmo
Za

I rest my case. Moze lock.

ne postoji ni jedan razlog protiv.

što se GMO hrane tiče ja sam za to da bude dozvoljeno samo punjenje paprika i feferona rakijom od preko 20 gradi injekcijama... zbog arome i ukusa...i da kad gori da se crijeva suše... eto...

Sa adekvtanom kontrolom, svakako da. Pozdrav Slobi, ja sam njegov drug iz vojske, Pula 1954. Pozdrav tebi i tvojima.

Ја сам за, али тамо где нема услова за довољну производњу да би се намириле потребе

Dakle, na Marsu, za potrebe teraformiranja.

Pozdrav Codexu u njegovoj familiji! Pozdrav prijatelju!

Nije GMO nego GMC, i ne znam šta imate protiv američkih vozila...

http://i.imgur.com/PeR8WeF.gif

ta studija za pacove nije validna. Daj neki link sa adekvatnim referencama, nemoj te ''natural news'' kojima je jedini cilj da ti utrape nonGMO mlevenu travu po ceni od 100$ za kutiju od 350g.
Naučna javnos je odbacila tu studiju pa još jednom ponovljenu, koga ne mrzi može da pročita ovde razloge: http://geneticliteracyproject.org/2014/06/24/scientists-react-to-republished-seralini-maize-rat-study/

Ista metoda kao za povezanost vakcina i autizma.

Kao prvo GMO ima jednu veliku manu, a to je što plodovi nemaju seme. Dakle, ako se sve zameni GMO semenom, a cilj Monsanta jeste da kontroliše ceo svet, onda kad prestane proizvodnja, istog trenutka nastaće glad na Zemlji. Moraćemo da pređemo da jedemo paprati i ostalo primitivno bilje jer nećemo imati biljke čiji će plodovi davati novo seme. Životinje će biti neplodne pa će samo kloniranjem moći da se rađaju. I ako se zabrani kloniranje, nećemo imati šta da jedemo. Prećićemo na pacove, mačke, pse, vrapce i golubove.

A što se tiče štetnosti same GMO hrane, niko ne može da garantuje da izmenjeni geni u cilju zaustavljanja dalje prerodukcije ne utiču negativno na plodnost kod ljudi.