zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. E jebiga Advokado, nisam u tom pravcu razmišljao, zaboravio sam na faktor Kandić.

2. куповање кока коле из батајнице је доле нпр бахаћење.

Khm...

http://www.dodaj.rs/f/1r/Ql/3w6qPlqF/f13198c91d96761659791532.jpg

Ovaj se toliko bahati da su mu naštampali i ime jbt. :)

3. Na faktor Kandić ne smeš da zaboraviš nikad jer ona trenutno čini značajnu neformalnu polugu vlasti. Onomad kada je Janković opleo po VBA, MO i Kobrama odmah je Kandićka napala načelnika GŠ zbog ratnih zločina kako bi dala Vučiću materijal da kuka o napadim na vojsku. Za uzvrat nekoliko njenih pulena su postali notari

4. Dionisijo,otkud tebi Gashi za prijatelja?

Sa vama bi se ja pozabavio, ubačenim elementima,stranim plaćenicima i šiptarskim slugama..

5. Eh havio kad bi samo znao...........................da ja uopće nemam fb profil.

EDIT: Guglaj "funny albanians" i idi na images.

6. A ovo to Gashi slao u pvt?

7. Možda........................rajderu.

8. https://www.youtube.com/watch?v=626Kfa1ts54

Od svega, onaj Lakijev post je najbolje rješenje aupičkumaterinu.
    Da završimo jednom priču za svagda i znamo đe smo.

Ovako sve nešto tuc-muc, pičke materine....

9. Marketing Šljivorade, uđe kamera u MUP Zemun, tamo hiljadu šiptara, pita Memedović što ste došli avetinje? A oni svi u glas "Da nas spasiš Tačijevog terora, mi ne možemo izdržati to" - i onda im Nikolić svečano uruči pasoše sa rokom trajanja 24 sata, a na CNN emitujemo prilog sa slikama i komentarom Sonje Biserko kako jadni šiptari beže sa Kosmeta od srpskog progona.

Ja sam za samo zbog sonje biserko
    a kandićka neverue

10. Ja sam ZA da se šiptari istovare mađarima a da u povratku pokupe ove kosovare i da ih vraćaju u njihova "vekovna ognjišta". Em dobro em korisno.
    Diiiiš bolje

11. Ja sam ZA da Neša ne posmatramo kao da je zaostao u razvoju i pokazujemo bilo koji vid netolerancije. I da mu se nabavi stiropor.

12. Немој брате, знам му кеву-фина и љубазна жена...

13. Pseto, ja pozivam na toleranciju,ništa loše. Naročito za mamu. Ne znam gospodju lično ali sam čuo o njoj sve najnaj.

Ne znam dete ja sam star.

14. Ово што каже Адвокадо за примање захтјева за пасоше који се никад не издају звучи сасвим логично. Иначе, шта ће им српски пасош осим у случају да траже азил па га лакше добију на основу неке дискриминације у Србији бла бла. Са косовским лагано иду свугдје, има Визеирова линија Приштина - Базел, видио сам их неколико пута, све са КОСОВСКИМ пасошима лаганини улазе у Швајцарску.

ako je ovako kako pisu tabloidi (obicno nije, al aj da kazemo da je 100% tako), ne bezi se ovako od siromastva, osim ako bukvalno nemas hrane.
    plan po kome se ima da se da po 300+€ za prevoz, hotele i ostalo, a onda bos prelazis suboticku kaljugu da bi otisao u madjarsku, i to na mestu gde te novinari slikaju nije spontan, vec je pod nekim vecim pritiskom da se ode.

Ово што каже целт, више се чини да је намонтирана прича, сликају их како прелазе илегално, ено и у Политици изашао текст, а стоји слика Шиптарке како гази кроз воду до кукова, а ладно може около по трави.
    Мислим зашто прелазити илегално границу ако већ бјежиш са Косова, сједнеш у аутобус/авион и са пасошем ко господин уђеш. Друго су они мученици из Африке што на бродовима пристижу.
    ево и слике
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/318428/i/1/albanmci.png

15. Оће да нас поробе, а увек је лакше спуштати се на југ, него пењати се на север. Зато беже у Мађарску.

16. Са косовским им треба виза, немој лупати јебига.

А они ни тих 300е(а треба им више) за бежање немају него него после одрађују али ајде да не ширим причу сада и ризикујем да ми неко каже да серем. Уосталом ето келт је доктор наука који из базела види боље него ми овде, то је ваљда она фора да боље видиш измакнут.

17. А и баш да видим да допутујеш авионом и кажеш немам за леба маћоре дајте азил прогоне нас педери. Е фина вам ова бизнис класа да немаш фејс од оне црне стјуардесе што служи виски?

18. Псето, сереш! :Д

Очигледно брате, не обраћај пажњу на мене ево ових паметнијих са километарским постовима

19. Шалим се ја мало. Лијеп ти је главатар, ангеле. хехе

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.