zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. Е јебига нисам знао да им треба виза, видио сам више пута пун авион долети из Приштине и читава руља стоји са косовским пасошима у реду, пред швајцарским шалтером. Нисам обраћао пажњу шта им све гледају, ја само продужим на француски улаз, нема гужве.

2. Шалим се ја мало. Лијеп ти је главатар, ангеле. хехе

Знам ангеле, немој тужан бити

3. људи не зајебавајте се са тим стрела транс акцијама превоза шиптара за супер кинту, можда вам звучи безазлено ал то је један од облика јебене трговине људима, прилично зајебаног кривичног дела. дело које је убачено у разне међународне конвенције и резолуције што значи да се не питамо само ми, наше унутрашње право и да ли ће полиција јурити и цимати те који "само превозе", ако се нека европска земља изнервира и изврши притисак сви ће најебати и бити санкционисани због политичког притиска да се похаспе људи. да не причам о тежим облицима у виду организоване групе или превоза малолетника, што се овде очигледно подразумева

http://31.media.tumblr.com/00932707cf8520580e35d4401d648051/tumblr_nidcifbBv51sg888so3_400.gif

4. Ja sam ZA da Neša ne posmatramo kao da je zaostao u razvoju i pokazujemo bilo koji vid netolerancije. I da mu se nabavi stiropor.

Vidi ovako. Možeš i ti i ostatak tvoga plemena da meni psujete kevu, sestru, ženu, oca, dedu, komšiju, da govorite da sam retardiran, ometen, šta god...
    Zašto vam deluje tako teško ta moja izjava a svakako SERETE i plačete na sve moguće vidove medija kako ste otišli sa vekovnih ognjišta, kako ste proterani i ostalo. Šta kao, sad nismo više jadni kosovari, sad smo samo paraziti socijalnih davanja?

To meni deluje kao kada bih ja sada zbog nekakvih ratova ili kojekakvih zbivanja morao da izbegnem na drugi kraj Srbije pa da onda kenjam i plačem kako me neka nacionalna manjina oterala sa mog vekovnog ognjišta buhuuhuhuh i kako sam ja jadnik koji je bez svega ostao. U celom tom izlaganju i kukumakanju kada me neko prekine i ponudi mi rešenje koje sam sam tražio, ja se onda okrenem i počnem da mu psujem majku i sve ostalo što ide sa tim i da ga nazivam retardiranim i ostalim vidovima psovki (made in 2007).

Dal ste realni? Mislim, ovo mi je sad pomalo smešno.
    Ne.
    Ne.
    Ne mogu a da se ne smejem.
    Sirotinjo.
    Šta je kosovari? Zasvrbelo dupe za socijalom?

5. Е Неше, невезано за ову тему. Говнар си, да се не лажемо.
    На страну што је маса Косовара иста као Шипци. Наравно, има изузетака, глупо је генерализовати. У суштини, неуки, слој доле је у великој мери подлегао утицају већине, и то је оно због чега има много критичних Косовара.

Елем, на страну све то. Говнар си.

6. Reši mi jednačinu
    (oterali me sa kosova, kukam plačem + ponuda da se vratim i da se sredim) / X = jebem ti mamu bla bla govnar blabla retardiranblablabla

7. Rješenje se može predstaviti ovako:

Jebeš mu majku X puta da bi bio otjeran sa kosova, kukao i plakao i uz to dobio ponudu da se vratiš nazad.

E sad ne znam kako da dođem do X...

8. U redu je sve to ljudi ali što su kosovarke dobre pičke, to je strašno.

9. Mislim kakve su to gluposti. Kakva su to razmišljanja jbt...
    Ispravno je razmišljati u pravcu da idemo da prevozimo šiptare za šačicu love a da se dostojanstveno vratimo svojim kućama je glupost?
    Šta kao, pošteni smo kada treba piskarati i kenjati o poštenju a kada treba biti funjara onda ko ga jebe, svi smo braća samo da je love?
    Postoji takvo zanimanje gde sve svoje podređuješ ceni, neki to zovu prostitucija a neka otvoreno kurva.

10. Milsim da nikad nijesam sreo nijednu Kosovarku al mislim da su koščate nekako...

11. Neš, zašto se ne vratiš na Kosovo sad? Trenutno je relativno mirno... ili ne želiš da priznaš kosovske institucije time što ćeš da ih kontaktiraš povodom povraćaja imovine?

12. da sam otišao i da plačem za povratkom, jako lako bi pobacao sve maramice da mi se ukaže prilika da dobijem ono za čim plačem.

13. Gde si ti video mene da plačem za bilo čim?

I nije u redu, ja sam na tvojoj strani, ja te razumem, teško detinjstvo, klinci te tukli u školi, nisu razumeli tvoju različitost, kožda ti neki kosovar i oteo ribu,ili ti srušio fikciju da će ikad biti tvoja, bog te pitaj šta.

Samo mi liči da kad dodje kosovar pun para da nema boljeg prijatelja od tebe, tako mi deluje,da si mu najboljši drug i da nikad u oči ne bi hteo ili smeo da mu izasereš ova govna koja ovde tako fino iseravaš.

14. Ako ti je teško da ostaneš fokusiran na temu onda molim te nemoj ništa pisati jer sa ovakvim direktnim provokacijama mene možeš samo da proizvedeš smeh sa moje strane. Smeh na tvoju nesposobnost da braniš svoje stavove.
    Mogao sam da napišem više puta da su kosovari govna ali nisam jer ne mislim tako u suštini.
    Po meni je logično da se ljudi vrate tamo odakle su oterani. E sad, ako neko želi zbog te izjave da mi jebe mater i da me naziva mentalno poremećenim onda neka prvo sebe postavi kao pacijenta u takvim ispitivanjima jer prvi ko se setio takvih stvari je upravo on.

15. Ja bih ti poverovao da nisi vekovna ognjišta napisao sa navodnicima. Na primer. Ili da sam se prvi put susreo sa nekim tvojim postom, na primer. Da nisam već ranije čitao to što ti nazivaš pisanjem a ja jedenjem govana.

16. Misliš da sada ne treba da se stavi pod navodnike kada se vidi da to nema toliku težinu kao što sami predstavljate.

17. Ko to mi i u koji koš ti mene guraš? Ja te već gore pitao gde si ti mene čuo da ja plačem za bilo čim.

I niko ti nije rekao da si mentalno poremećen, nego da uprkos tvojoj zaostalosti,blagoj, treba prema tebi da se odnosimo kao prema sebi ravnom jer si ti ipak čovek. Pun govana ali čovek.

18. teško ti je da se potrudiš.
    Iako se vidi donekle kultivacija, opet izbija taj šibicarski mentalitet.

19. To pričaš o sebi? Dodao bih još i životno neiskustvo, frustracije neke i još par stvari. Ne mogu baš sve ovako na nevidjeno ali kad bi se sreli u četri oka mogao bih da te opišem ko da sam te na jednoj sisi othranio.

20. Precenjuješ sebe. Nije o tome reč ali opet ti cela teorija pada u vodu.
    Ja mogu iskreno da ti preporučim da se vratiš na svoje Kosovo i želim ti dug i miran život tamo. Tamo među tvojim korenima.
    Ako odlučiš opet da mi psuješ majku ili tako neke psovke prikrivene na krstarica chat foru onda bolje reci to nekome drugome meni iza leđa jer na pravom mestu možeš dobiti samo smeh.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.