zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. Naš teren, naročito na Kosovu i dole prema jugu, ne odgovara tenkovima, bilo da su T55 ili M84 ili Abrams. Da neće Šiptari možda da nas napadnu tenkovima? Pa lolčina jebena. Vrlo lako se brani jug Srbije od oklopnih jedinica.

2. BLJIC
    hahahahahahahaha

3. Сад бегају, неће да се буне ко ономад. Тачи гвоздена рука.

4. Маркo
    опет Амери купили железару
    они бар купе, руси отимају

Прошли пут кад су је купили у Железари је било сировина десетоструке вредности у односу на суму коју су платили. Потрошили сировине, отпустили 2-3.000 радника, набуџили дуг 200 милиона евра и продали нам је назад за један долар.
    Јебали те Американци у гузицу док Русима пушиш курац, кад ти је већ слађе западно говно од источне помије.

5. Реци му Шљивораде

6. A Rus kaže da će da kupi firmu, al ako središ da za njega bude jeftinija sirovina i sl. nego za konkurente, traži da cena bude 30% realne, jer će te ubaciti u veliki posao, "tu ćeš se opariti opasno", za koji te izjebe, a ostane mu firma koja čist profit godišnji ima toliki, da se za godinu ipo dana otplati.

7. деје НИС шљивораде

8. ионако су од америчких пара направљене све те силне фабрике за време комуниста, тако да могу и да купују и да руше бомбама, а рус је тео да изврши инвазију на нас ЕТО КАКВА СУ НАМ БРАЋА

9. Rusi su nam omogućili Južni tok, ko nam je ikada toliko pomogao?

10. Рус нам је саградио јужни ток, дао нам јефтинији гас, јефтиније оружје, пустио увоз фиата 500, купио НИС за реалне паре кад га нико није хтео, послао 99 ракетни систем с300, него осто на граници шташ...
    Амер нам бар финансијски испомаже медије и невладине организације!!1 лоло

11. Amer nas obogaćuje.

12. Koga boli kita za nas 8 miliona (sad možda i manje, cifra mi je iz prošle godine)? Svi zajedno možemo da se izgubimo u Juti ili Oregonu i da ni FBI ne može da nas nađe pola godine.

13. Bgate, pa fino ljudi rekoše da se emigrira godinama, samo sad došlo vrijeme da se objavi. A ako pogledaš, i kod nas je sad prilično masivan odlazak stanovništa u EU. Jebote, pola mog sela u zadnjih pet godina zapičilo u Sloveniju i Austriju. U krugu od petsto metara oko mene otišlo je oko dvadeset ljudi. Jebote. A oni koji nisu, upisali su sad kurs njemačkog jezika. Brate, pa mi ćemo ostati bez medicinskih sestara, sve ode u šabiju jebenu. A drvimo kurac.

14. па и треба све да оде из србије, ова земља не би требало да постоји

15. Bukvalno svi koje znam su otišli ili planiraju da idu odavde.
    Odavde nije otišao samo ko nije mogao.

16. I ja planiram, samo što me niko neće.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.