zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. Sta ces, Rokijev deda voli da laje, a registrovao se po svim portalima.

2. Ladno mi deda debeovac. Pa sve je jasno, obično za takav posao biraju neupadljive ljude a ne kao u filmovima Denijel Krejg likove. Mada, ruku na srce, nije baš obrazložio ko Čavez već je rekao: ''Ovo sigurno zbog Trepče nešto, majku im jebem''

3. Pa ne moze da prica otvoreno u svom real-life liku, tek kad uzme lazni identitet na internetu moze da se opusti. Budi srecan da ti je i toliko odao!

4. sto je najgore,cuo sam i ja od ljudi da su im ujaci,tece i sl.dbovci.nikada nije ona najbliza familija,vec je uvek malo dalje.bilo bi glupo da neko zapocene recenicu sa :"moj cale dbeovac mi rekao...",ipak je bolje sa tecom dbeovcem.

5. Добро, нису сви дебеовци. Неки раде при војсци.

6. i svi imaju tacne i proverene iformacije.ili one fore da se zapitamo zasto je nesto tako.

7. Milomir Marić je sam svoj privatni dbovac.

E da, vojske što se tiče i raprodaje svega.
    http://tangosix.rs/2015/10/02/vojska-srbije-uskoro-prodaje-i-visak-aviona/

U redu ako prodaju one što ionako trunu. Ali, ako prodaju ijedan od dva Antonova, može se slobodno zaključiti da se radi o totalnim imbecilima. Doduše, možda oni imaju nekog svoga u DB ko im je reko nešto što mi ne znamo.

8. u autobusu sa šiptarima koji begaju:

http://www.vaseljenska.com/misljenja/u-autobusu-sa-siptarima-koji-odlaze-sa-kosova-metohije/

Убеђена сам да њихов одлазак везе нема са сиромаштвом, незапосленошћу, лошом економском ситуацијом и осталим причама. Новац који троше да би дошли до Суботице, Мађарске, Црне Горе, Немачке, па чак и Америке, није мали, и нико не поставља питање одакле им у џепу хиљаде евра. Без обзира колико је економска ситуација на Косову и Метохији тешка, нико од њих није толико гладан да се усред зиме смрзава по шумама са децом у наручју. Приче о продаји имања треба узети са резервом.

interesantno

i opet to ODJEDNOM

9. ODLAZAK ŠIPTARA SA KOSOVA POVEZAN SA ODLASKOM AUTORA SA SAJTA VUKAJLIJA

SVE KAO NALJUTILI SE I OTIŠLI, A PRAVA JE ISTINA DA PRELAZE GRANICU I UGASILI SU INTERNET, DA IH NE NAĐU PREKO GPSA I LOCIRAJU

10. Brate vaseljenska.com, najgori sajt posle srbin-info i kurira.

11. al kada se napise da se ognjista napustaju,onda znaci da je ozbiljno.

12. jeste čače al ne verujem ipak da su izmislili kompletan izveštaj. skroz je realno da će neka janja gaćeša sa kosova da napiše nešto ovako, vidiš dole za neki novi standard.

13. Ma lupaju, kakve hiljade evra... za put do Amerike ti ne treba hiljadu evra, a ne do Subotice.

14. Čak upadam u priču a nisam ispratio ali ako pričate o ceni prevoza Šiptara sa Kosova preko Srbije, debelo košta istina je.

15. pa valjda planiraju negde i da spavaju i nesto da pojedu.nije dzaba.

16. možda pleje malo poigrati, eventualno koji tiket

17. ma poenta je i dalje u odjednom, ko da je neko opalio startni pištolj i kao ajmo, i to u jebenom januaru, jedino u ovom tekstu što je novina i vrv istina je što su svi kao opušteni bleja iako im se život menja iz korena i idu u totalnu neizvesnost.

18. Čekaj malo, koliko tih Šiptara uopšte ima koji idu?

19. Preveliki je broj. Baš ono, prazne se gradovi bukvalno. I nije odjednom napisao sam to već- To traje evo saće peta godina samo što su novine iz nekog razloga sad uhvatile da pišu o tome.

20. valjda u poslednjih jedno metar dana oko sto somića. pa i da je upola manje opet je brda.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.