zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. паразистиски систем запошљавања је још једина ствар која држи србију на ногама!
    Сада када буду избози за пар дана сви за воиводу паштабуде војмеоцаисинаисветогадооха

2. Opet taj izraz... da pobede ljudi sa Daunovim sindromom svma bi bilo dobro, oni ne poznaju zlo i mržnju. Užasno me nervira korišćenje tog izraza.

3. Nego, skakač, jel te nekad bar malkice uhvati sram i griža savesti kada vidiš da si dao doprinos ovima što su na vlasti?
    Ne zatrza li ti ruka kada vidiš na ekranu sinišu malog, nešu slinu, vučka lažova, gladne i potopljene, gladne i propale, gladne i potištene, gladne i sjebane ljude, one pognutih glava što rade za minimalac?

4. Па боље што је осто кући и дао 50% него ти што си изашо и дао цео глас Вучићу. :Д

Ne čitaš dobro, dao je i on ceo glas, samo PROTIV suprotne strane.

De si Nešo kućo stara, šta ima kod tebe? Ne znam samo zašto si ubeđen da ja ne radim za minimalac ili da imam neke silne prihode? Možda da si živeo u Odžacima poslednjih deset godina dok su vladali radikali i žuti u kombinaciji sa sitnom boranijom i da si gledao gladne ljude kako se vuku centrom dok predsednica opštine troši 80.000 na službeni mobilni i ide opštinskim autom na frizuru ne bi pitao za koga je ko glasao. Možda bi ti onda bilo jasno da se promene ne dešavaju zato što su ovi novi bolji od starih nego prosto zato što stari ne valjaju ni za kurac. Možda. Mada sumnjam, boli tebe kurac i za nas sa malim prihodima i za vladajuću partiju, ti samo voliš da se sukobljavaš sa mnom, to te izgleda čini srećnim iz meni nepoznatog razloga.

5. птаршији су гомна, од количине смора навукли су се на херу, остали дилују од органа преко дроге па до кутије цигара, а ови што су поштени птаршији вичу ''кој ћемо ми курац овде'' , и јебига допиздило им у земљи изграђеној на продаји органа, хероина и траве, нема перспективе, њима се живи а ''ЕДЕН ИЗ Д ВЕСТ''

6. Па нећу сигурно да се цимам на изборе да бих гласао за Марјана Ристичевића, свињојебца. Моје је право да будем против свих, а право већине је да изгласа шта жели да изгласа, е па ето вам га, изгласали сте, какве то има везе са мном, ја нисам био за њих, нити сам крив што су сви олоши па немам за кога да гласам. Једина одговорност коју прихватам је као што Карлин каже је то што припадам таквом народу који не може тренутно бољи кадар да произведе, шит гоуз ин шит гоуз аут, мирим се са тим, с тобом губим све, још ме боле задње речи те.

7. E sa takvim stavom već mogu da se saživim, znam mnogo takvih ljudi.

8. Izgleda si zaboravio šta znači odgovoriti na pitanje ili možda to nikada nisi ni znao kako se radi. Valjda ti je lakše zgledati se na druge i razmišljati o onome ko je postavio pitanje a ne o odgovoru na pitanje.
    To šta si napisao je u suštini jedenje govana i to nije bilo moje pitanje.

9. Bravo majstore. Uspešno si me nahranio govnima, jesi sad malo pišnuo u gaće?

10. Nije mi bila namera. To mogu da uradim kada god hoću. Prelako je.
    Postavio sam ti pitanje i ti nisi odgovorio. Nije poenta u tome da ja tebe napadam. Mene samo zanima, iz čiste radoznalosti da li se ljudi u suštini kaju što su dali glas takvima kakvi nas sad predstavljaju.

11. inače, jugoslav petrušić je još pre jedno 2, 3 godine izjavio da se 2016. očekuje rat balkanskog saveza protiv šiptara.

Давиде, ово је истина.

"Нажалост очекујте свашта у скоријој будућности."

Речи једног генерала Војске Србије, својим најбољим војницима.

20 Гњатиних главица за ове који кажу да Чуле трансферише. А ти, Чуле, појасни где ће бити жаришта на Балкану.

Зато Шиптари масовно беже са Космета? Зато што желе да испуне свој сан и живе у своје три државе: Швајцарској, Аустрији и Немачкој. Само проблем је што ће "цивилизовани" Немци, Аустијанци и Швајцарци заједно са Циганима да их истресу у вагонима за крупну стоку опет на Космет, али и у Македонију, на југ Србије и што је веома битно на северозапад Грчке. Да, баш због Сиризе, очекујте џубмус и тамо.

А ми немамо никакву војску, нити може да се спроведе било каква мобилизација јер не можеш да мобилишеш људе који не умеју да рукују оружјем. Југ Србије колико год био прва асоцијација за конфликт са Шиптарима, није место где ће бити највише проблема. Биће џумбуса у западној Македоноји, У Црној Гори и на северозападу Грчке јер Сириза мора пасти или се макар мало Грчка мора дестабилизовати.

Нама ће већи проблем од Шиптара бити ове вехабије по Рашкој и Федерацији БиХ. Шипатри ће као што рекох прво ударити на Грчку, Македонију, али Црну Гору. Ми морамо ове јањичаре по Пазару, Тутину, Сјеници и Пријепољу да контролипшемо. Војвода митинг да одржи тамо!

Zato što ih nije bio blam da otimaju deo Srbije. Pa posle da traže državljanstvo iste te Srbije. Pa pomoću Srbije traže azil u EU.

Зато што си, Дионисио, потпуно у праву. Шиптари масовоно користе Бриселски споразум за бежање у Швајцарску, Аустрију и Немачку. Сад признају Србију као своју државу.

12. Ne kajem se, nikad se nisam kajao za nešto što sam uradio s namerom. Nisam se kajao ni kad sam davao glas žutima posle oktobra, ni kad sam ga davao Koštunici posle žutih, neću se kajati ni kad na sledećim izborima budem glasao za nekog. Moje demokratsko pravo je da mislim šta hoću, ma koliko to tebi smetalo.

13. Pa tako napiši. Nemoj mi pakovati to kao prigodno sa tim drugim delom posta.
    E vidiš, zato mi tvoja njuška ne prija. Baš zbog tih cici mici postova i lizanja.

Ontopic
    Beže šiptari jer su se poplašili da će ameri da preusmere hordu sunita na nepogodne grke a šiposi će biti u komšiluku pa će morati malko da spuste loptu kada dođu viševekovni muslimani sa malo jačom voljom od njih.
    Uostalom, šta oni imaju koji kurac da uopšte sanjaju o pravnoj i poštenoj državi kada znaju da su mogli to imati i živeti kao pošten narod samo da nisu dali oduška svojoj savesti.

14. Samo par stvari:
    Siptari koji beze u Madjarsku NISU drzavljani Srbije i nemaju Srpski pasos vec kosovski, a granicu prelaze ilegalno. Vecina njih ce biti vracena tamo odakle su dosli. Sto vece probleme prave tim bolje. Sto se tice malog preduzimljivog taksiste ili vlasnika autroprevoznicke firme koji ih ZAISTA odveze do granice, predlazem kaznu giljotiniranjem.
    Obrnes krug i vratis ih nazad, ko Hari Morgan kineze u "Imati i nemati".

Sto se tice muslimana koji jedu prasetinu, toga sam se nagledao jos u Sarajevu, kao fol, ma jes sta kakve veze ima, kurac religija, mi smo raja, a cim je zagudilo posle Hatala, Hatala, Muslimanaaaaa, drz feredzu trci u dzamiju... Ne lepim se ja na taj lajm, ZNAM sta vam je u glavama, mali moji strumpfovi... Izbacujem iz ovoga veliki deo (60 do 70%) muslimana iz Srbije i CG i sl. to su ok ljudi.

A da ce biti sranja, bice zestokog, jer za ovu ekonomsku krizu nema drugog resenja. I po prvi put u zadnjih 20 godina mi nismo na tapetu, cak mislim da cemo igrajuci pametno da profitiramo.

Šta mislite vi da radi državna bezbjednost?

Uglavnom piju.

15. I po prvi put u zadnjih 20 godina mi nismo na tapetu, cak mislim da cemo igrajuci pametno da profitiramo.

Баш то.

16. Nikad glaso end lavin it. Bruse, zašto tlačiš sirotinju? Zašto cenzurišeš medije?

Ta spika kako se nešto sprema pa zato begaju šipci mi je malo prenategnuta. Ne izgleda mi realno da se neki takav plan u ovolikoj meri proširi Kosovom bez sporadičnog puškaranja.

17. A da ce biti sranja, bice zestokog, jer za ovu ekonomsku krizu nema drugog resenja. I po prvi put u zadnjih 20 godina mi nismo na tapetu, cak mislim da cemo
    igrajuci pametno da profitiramo.

Комшо, овде има само један зајеб.

cak mislim da cemo igrajuci pametno da profitiramo

„Ми" и „одиграти паметно" никако не иду једно са другим, јебига.

18. Мрзи ме да читам и не знам да ли је неко написао.
    На Косову, има 45% мртворођене деце и еконимија им је никад гора, кажу да си боље живели '99. , а беже јер их насилно врбују да иду у Сирију и Иран, негде сам чак прочитао да беже јер се боје рата и ближе и да ће их за њега мобилисати, хоће опет да газе на север

19. ауторе PRO-PO, несерите

20. Dva brata.........mittttzzzzzeeeee

E, kontam da se zovu Marko i Zarko ili tako nesto. Na foru kad im kevu neko sretne na ulici, pita "a de su ti Mare i Zare" hahahahah

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.