zašto šiptari ODJEDNOM masovno begaju? :/

1. Komso, nista ne brini.:) Krajnji rezultat ce biti pozitivan za nas. Sto su nam drzavnici bili pametniji, sposobniji i samosvesniji to smo gore prolazili. Samo se opusti i gledaj, za pocetak sta ce da uradi u narednih petnaestak dana Cipras i Siriza (sve bi jebo, ali nebi liza), a paralelno sa tim Ukrajina, pa onda ISIS, itd. itd.
    Govna im se gomilaju na tanjiru, a ne trebamo im opet mi kao problem. Samo treba da klimamo glavom sto uglavnom i radimo.

2. Komentar mađara na gomilanje šiptara u Subotici.
    http://i.imgur.com/dA3Q8v4.png

3. Pa tako napiši. Nemoj mi pakovati to kao prigodno sa tim drugim delom posta.
    E vidiš, zato mi tvoja njuška ne prija. Baš zbog tih cici mici postova i lizanja.

Ovo sad nikako ne razumem. I meni bi možda odgovaralo da nekog oteram u pičku lepu materinu ili da mu kažem da je govnovalj, ali to mi nije u prirodi. I šta sad, da li ti mene ne podnosiš jer misliš da se foliram ili zato što sam takav kakav jesam? Ako je ovo prvo u pitanju onda te uveravam da se ne foliram, ne ulizujem se nikom i ne prilagođavam svoje stavove oportunistički.

4. шифтари беже јер немају леба да једу. "држава" им је го курац и финансира се искључиво од страних донација које полако пресушују јер им шифтари више не требају ни курцу. чак су и они који имају пара и отворили бизнисе у проблему јер осим срба нема ко да им доноси профит. срби се како тако и снађу, имају пензије из србије па су у стању да купе фармерке и џемпер.

забрањено је издавати српсе пасоше људима са пребивалиштем на косову и метохији(и србима) а кад се пријаве на територији србије контроле су постале ригорозне(али озбиљно) па користе последњи воз да запале јер им косовски пасош ни курцу не вреди.

5. Zato što su završili posao sa Kosovom, pa sada idu dalje. Uporan je to narod. Goreće i zapadnjacima pod nogama od šiptara, videće kako je.

6. Lolo ovi mađari samo što ne zapevaju ne volim te alija

7. Jao kuku, jadni oni,teško im je, nemaju leba da jedu, ajd da reaguje država ili mi, da se napravi neki fond pa da skupljamo pare, da našu, vašu braću zadržimo na njihovom ognjištu...

ipak su oni gradjani države srbije.jer srbija nikad neće priznati nezavisno kosovo.

300 lekara je tražilo 'ispisnicu' iz lekarske komore srbije, da bi moglo da zapali preko.

8. To i nije veliki problem, ionako imamo dosta lekara, a i mi smo čvrst i otporan narod.

9. Pseto jesi uspio preći granicu, ili si još u Subotici?

10. Jao kuku, jadni oni,teško im je, nemaju leba da jedu, ajd da reaguje država ili mi, da se napravi neki fond pa da skupljamo pare, da našu, vašu braću zadržimo na njihovom ognjištu...

Не знам зашто карикираш мој пост, вероватно сам један од последњих овде који би показао емпатију према шиптарима, што се мене тиче могу колективно да се удаве у скадарском језеру.

11. Капуне, ко је госпођица са цењеног ти аватара?

12. ovaj Kiš Kulač nije Mađar, a Beli Atila ima nekog Srbina u familiji

13. Nije. Nije problem ni što u centralnoj srbiji imaš sela gde je prosečna starost 55 godina. Nije problem što godišnje umre 25 hiljada više nego što se rodi. Nije problem ni kad slušaš roditelje koji u 4tom osnovne imaju plan da pošalju dete preko,čim završi školu,masovno. Nije problem ni kad se delimo na kosovare,vojvodjane,bosance,šumadince,beogradjane. Nije problem ni što sam pre 8 godina imao platu od 35 iljada a infostan mi bio 2 i po a sad imam platu od 55 hiljada a infostan mi 10. Nema problema,srbija je zemlja obećana.

14. и не трансферишите са овим принтовима фб-а имам и ја пријатеља на фб-у који каче догодине у приштини и четници четници спремајте салате па то не значи да ће се нешто тако и догодити.

15. Pseto uopšte se nisam obraćao tebi.

Post je bio uopšteni odgovor na temu. Bavite se šiptarima bez ikakvog razloga.

16. kada bi gledali hipoteticki,mi bi popusili rat da se pofajtamo i sa nauruom.

17. аха, ок. ја написао да немају леба да једу а ти ово "куку" па сам повезао.

18. kada bi gledali hipoteticki,mi bi popusili rat da se pofajtamo i sa nauruom.

Хипотетички би нас изгинуло 40 посто од укупне мушке популације али би победили. Не знам како али увек изгинемо и победимо.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.