Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hipotetički bi ih dobili na jedan. Direktan frontalni napad i nastala bi masovna bežanija. Pizde znaju da ratuju samo s ledja, iz šume,pokvareno,podmuklo,šupački.
Evo vam informacija iz prve ruke.
Sedeo sam skori (3 meseca) u Mrčajevcima sa likom koji prevozi te Albance već, 4 ili 5 godina. Zna Pseto, pričao sam mu o tome već, nudio taj lik meni da vozim pa sam ja pitao Cou šta i kako, poznaje materiju jbg.
Elem, dole je raspad teški i sirotinaj uboga. Ti obični ljudi žale za vremenom kad su bili pod Srbijom i kad ih je Srbija šlepala. Od podele kažu da su se unazadili 50 godina fazon. Ovaj lik ih natrpa u kola i sad vozio ceo dan jbg u kolima uvek ima čips, smoki itd. Kad vozi decu sa roditeljima uvek im daje da jedu jbg. Ljudi ko da jedu proizvod sa Marsa, toliko se oduševljavaju. Kažu da oni imaju neki levi čips i smoki itd i to je to koji nije ni približno dobar kao ovi. Jednostavno ne liči ninašta. A oni dole nemaju gde da ga kupe, njihov deo ne snabdeva npr Marbo i Štark a i kad bi hteli da dođu da kupe gde ima tih proizvoda ne smeju što zbogh Srba što zbog njihovim idiota koji bi ih smatrali izdajnicima. Fanatici jebeni.
Dakle nemojte se ložiti ne sprema se sranje nikakvo samo ljudi beže da ne umiru od gladi. Prodali su zadnje 2 ovce i kravu, pare u džep i krenuli u beli svet jbg.
Хипотетички би нас изгинуло 40 посто од укупне мушке популације али би победили. Не знам како али увек изгинемо и победимо.
ne znam bas,u sposlednjih 20+ godina smo gubili ratove,teritorije,dobijali izbeglice.
jeste da nas je pesma odrzala,al ipak...
Ај Бохоре не сери, ја доле купово марбо чипс и полимарк мајонез у сеоској продавници. У супермаркету ждрепчева крв јефтинија него овде.
Bohor dao najrealnije objašnjenje.
Šljivorade ti ili si postao težak idiot ili jednostavno ne čitaš a i kad pročitaš bukvalizuješ jebeno.
jos da su probali cips sa nekim od okusa...
Beže od bede i bolesti, mafija upravlja dole i u Albaniji, samo onaj koji je kriminalac uspeva, sve više ljudi oboleva od raznih kancera, osiromašeni uranijum ih ubija, njima je Albanija ostala u 20 veku, Kosovo je u 19. Nisu oni za grad i selo, oni su za šume i planine.Samo mi je nejasno kako im to država Srbija dozvoljava da opušteno putuju kroz našu zemlju. Jedan šiptar je na faceu napisao da se sprema neko iznenađenje sad na sastanku u Briselu. Mada ne treba im ništa verovati imaju oni bolesne mozgove, mnogi su nam kenjali što ih teramo i napadamo, evo sad će krenuti da se kote po Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i ostalim Eu zemljama. Proterati ih sve iz Subotice, u Nišu su se već nakotili.
Nije. Nije problem ni što u centralnoj srbiji imaš sela gde je prosečna starost 55 godina. Nije problem što godišnje umre 25 hiljada više nego što se rodi. Nije problem ni kad slušaš roditelje koji u 4tom osnovne imaju plan da pošalju dete preko,čim završi školu,masovno. Nije problem ni kad se delimo na kosovare,vojvodjane,bosance,šumadince,beogradjane. Nije problem ni što sam pre 8 godina imao platu od 35 iljada a infostan mi bio 2 i po a sad imam platu od 55 hiljada a infostan mi 10. Nema problema,srbija je zemlja obećana.
Znači, ispravno si razumeo šta sam postovao.
Неће да се коте по европи, јер није исто котити се на селу и у граду, просто друга перцепција, други начин живота.
Mnogo ste mi vas dvojica sumnjivi sa tim nadimcima što se uklapaju i korišćenjem zajedničkih naloga u isto vreme.
ima svačega na ovoj temi, i logičnih i manje logičnih viđenja, i informacija, i pogleda iz različitih uglova i raznih prognoza ali čini mi se da još niko nije dao objašnjenje na ključno pitanje zašto ODJEDNOM I IZNENADA. + ona izjava doktrora stefanovića od pre neki dan da preko 60 soma šiposa čekića na srbijansku šaru. izjava naizgled izazvana ovim iznenadnim masovnim migracijama.
seoba šiptara 2015. - Pajazit Jovanovići
Maxi ko ti je rekao da im Srbija dozvoljava? Da je tako išli bi basom jbt ne bi ih ovi švercovali. A švercuju ih bukvalno.
Nije Brus, ne sarađujemo na taj načim lolo
Pseto88
Ма Стефановић је дебил који не зна шта прича, још просипа форе, као они то јер воле Србију косово је србија ав ав ав, кои сам цар саћу пошаљем жандармерију доле. Траже, тражили и пре, а да ли им се даје не знам. Ако им се издају пасоши треба почети од шалтерског службеника па докле се горе стигне, сви по 200 удараца бичем званим магнум 357 лоло
zato što je to odjednom i iznenada nekom odgovaralo da se izese u javnost preko fbreportera, srbijadanas, webtribjun i ostalih "slobodnih glasila" - a dešava se, začudo, iznenada u vreme najveće gladnoće i gladi
Enemy, a šta sa tvrdnjom da je Kosovo Srbija? Mi moramo da prihvatimo svaki takav zahtev jer su oni, po našoj tvrdnji, napi građani. Ono što ne moramo i ne bi trebalo jeste da im takav pasoš zaista i IZDAMO. Jednostavno, treba im reći da je pao sistem i da je rok izrade pasoša 60 dana i ćao đaci.
I još ja i ovaj ortak koji je tek dobar sa ovim iz Mrčajevaca vispreni i dosetljivi kakve nas Bog dao napadnemo ga da to nema neku pozadinu. Da nisu neki mafijaši, ili ljudi pod poternicom ili šta znam ubili komšiju pa beže itd. Čovek se kune u decu svoju da to nema veze sa mozgom. 90% ljudi koji beže su porodice sa malom decom, i devojke-momci oko 23,4 godine.
http://vukajlija.com/forum/teme/65626-zasto-siptari-odjednom-masovno-begaju?strana=8#post_3104749
lol pseto fora su mađari koji bacaju hejt
Али не морамо, заиста не морамо, има 10 хиљада милијарди фора на које то можемо да избегнемо. Територија је ионако под страним протекторатом, заиста ми не морамо ништа да издамо шиптарима. Зашто су Словенија и Хрватска брисале Србе из евиденција грађана? Зашто ЦГ, МКД протерује своје попове и грађане? Испаштају ли они? Јок. Дакле, само мало памети, домишљатости, ја сумњам да ико од тих политичара заиста жели да му се врати управа над Косовом, једино због политичких поена и неког гистро места у историји.