Prijava

Срање. Против.
Да буде фазон као са реакцијама, њима је страшно комерицјализан сајт.
И што је најгоре, привукле су пажњу, али су је исто тако одузеле постерима и дефиницијама. И када би којим случајем уважио твој предлог, ти мимови би тада у потпуности одвратиле људе са реакција, које су убр јако смориле. И шта би било следеће, кад и мимови досаде? Мини филмови? Без порнографије?
Ишли бисмо у круг, а вукајлија умирала више и више.
Схвати да би се мим радио опет због комерцијализације, за фејс жгадију, а ти који праве садржај нису ова фејзбук четвороцифрена гомила којој се све сервира и све што треба да кликне је ''свиђа ми се''
Још једном срање предлог.

Mislim da je skidanje godišta u niku Krlenceta prioritet.

@ПАНЋЕРА

Буразеру, сајт је направљен да прави паре, а не да служи групи од 20 људи да прави своје интерне фазоне и спрдњу. Ок је то, зато постоји форум, али не видим зашто се не би увело нешто што би повећало популарност сајта.

Да, али схвати да та група од ''20 људи'' одржава сајт и његов садржај, тако да треба радити нешто што ће повећати ту групу, а то МИМ сигурно није, зато што ће га опет правити тих 20 људи, а осталу гомилу ће болети пенис и кликтаће ''допадам'' на фацебуце. Чак шта више, једини што мим може да донесе је гомила нових дауноваца који ће да ти изминусирају садржај из разлога што си им оставио негативну критику... И као што сам рекао, и тај мим ће сморити баш као и реакције, и шта следеће увести? опет неку глупост? И хајде мало разумније прочитај мој пост како ти не бих објашњавао најпростије глупости из почетка.

Зато сам и рекао, (тачније обрисао сам сад видим) треба проверити статистику, колико се нових чланова регостровало од увођења реакција. А не верујем да је то велик број.