Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne smem da kažem, tj. napišem, mada imam mišljenje i o beogradskom i o novosadskom pravnom fakultetu.
vmo trećoj smeni?
shit
VMO o abortusu?
"abortus je ubojstvo" (citat profesora vjeronauke kojeg je maestralno odglumio Đuro u TLN).
Mislim da je to lična stvar. Nehumana ali ipak lična. Ako neko može da se nosi s time tj. misli da je dovoljno jak onda je ok. Podržavam pod gore navedenim, grozim se antihumanizma ali šta je tu je.
VMO o razvodu
Jako stresna situacija, za oboje. Ili obe. Ili obojicu. :D
VMO one night stand?
Not my cup of tea (Ko voli nek izvoli...podržavam ako je sve regularno).
VMO ulasku Srbije u EU
+...mada nema tu neke sreće ali ajde..
VMO Deda-Mrazu
debeli madrfakr
VMO irvasima?
njih jebe deda mraz
VMO kompjuterima
Mogu biti veoma korisni, a sa druge strane veoma pogubni ( u smislu gubljenja vremena)
VMO novcu?
može :)
VMO viskiju?
može :)
VMO zebrama?
Treba ih gaziti, za to služe.
VMO rakiji?
( Vaše mišljenje, a ne uzmi ili ostavi.. :) )
za lijek :)
VMO proizvodnji sesira u Italiji?
kul :)
VMO švajcarskom siru?
dobar je
VMO cokoladi?
sweet :)
VMO Vuka-četu?
rijetko svratim, nemam jos misljenje :)
VMO neptunu?
nisam još bio tamo :)
VMO Fox Life-u?