Све ОК онда. Наставите тако по оштрим критеријумима ПРЕМА СВИМА на форуму и нема проблема.
Ма ништа Шоми, неко безвезе препуцавање на теми морам некоме да се изјадам, 15 постова укупно, нико ником ни мајку опсовао није. Ја схватио ко зајебанцију, нека тужибаба није. вјерујем да су постови остали сачувани, па види сам
Ja bi voleo da se javi taj tužibaba, čisto da mi kaźe šta mu je to zasmetalo, da ne ponovim istu grešku...nisam video ništa strašno tamo a tema je otvorena od moje strane, nema nikakvu vrednost,osim što služi za kenjanje...ima valjda 2000 strana tema...
stvarno bih voleo da se ti ljudi jave i kažu 'to i to je zasmetalo mom intelektualnom uhu i ubuduće u raspravi sa mnom a i medjusobno nemojte koristiti takav rečnik'
unapred zahvalan, javio, eminentana džukela i bivši autor, po obrazovanju dipl.ing. po zanimanju džukelaseoska.
mislim da bi ti baš pametno bilo da preusmjeriš tu minijaturnu količinu energije koju imaš na nešto korisno, pošto kao što vidiš, privlačenje moje pažnje ti i nije donijelo neke koristi u životu
Riha posrbica! Pozzzz
ја сам их бановао. Сваком колико је заслужио. јбга. жалили су се људи на пвт.
има ли неких принтова за нас који нисмо били ту, или бар неко да преприча укратко шта се све издешавало :(((
Све ОК онда. Наставите тако по оштрим критеријумима ПРЕМА СВИМА на форуму и нема проблема.
Ма ништа Шоми, неко безвезе препуцавање на теми морам некоме да се изјадам, 15 постова укупно, нико ником ни мајку опсовао није. Ја схватио ко зајебанцију, нека тужибаба није. вјерујем да су постови остали сачувани, па види сам
Tako riho jbt sta si se stiso
sve manje ljudi ima za napusavanje
Ja bi voleo da se javi taj tužibaba, čisto da mi kaźe šta mu je to zasmetalo, da ne ponovim istu grešku...nisam video ništa strašno tamo a tema je otvorena od moje strane, nema nikakvu vrednost,osim što služi za kenjanje...ima valjda 2000 strana tema...
stvarno bih voleo da se ti ljudi jave i kažu 'to i to je zasmetalo mom intelektualnom uhu i ubuduće u raspravi sa mnom a i medjusobno nemojte koristiti takav rečnik'
unapred zahvalan, javio, eminentana džukela i bivši autor, po obrazovanju dipl.ing. po zanimanju džukelaseoska.
јавио ај пошто си ти отворио тражи да се закључа трајно свега ти платићу ти колко треба
Nema tih para. A i mnogo teških trenutaka je ta tema olakšala, meni a i drugima.
E vidiš, sad da nas ovde pobanuju za spem to je u redu, tema se zove pitanje(jedno) autor,odgovor moderator. A mi spemujemo operativnu temu.
DOKLE VISE OSUMljICEN DA PISE U PICKU MATERINU
Па осумљичен је, није оптужен или осуђен. У чему је проблем?
KAĆE OVO U ODABRANE
http://vukajlija.com/zabava/posteri/715717
Добро је док није осуљен лоло
pa ovo lj jebeno
ahahahahh uvek je flips bio genijalan ali ovo je vrhunac svega ODABRANE ODMA
ljeb vam jebem, kakvi ste smarači, POGOTOVO ovi sirotani koji pokušavaju da se ostvare u ulozi hejtera, a ne ide im :((((((((((((((((
OVAJ JE BOLJI
http://vukajlija.com/zabava/posteri/685206
ljeb vam jebem, kakvi ste smarači
mislim da bi ti baš pametno bilo da preusmjeriš tu minijaturnu količinu energije koju imaš na nešto korisno, pošto kao što vidiš, privlačenje moje pažnje ti i nije donijelo neke koristi u životu
Vidro odbanuj Stevana jbt
i ajaxa i trosa
I Kosmopolitu.