Питање аутор - одговор модератор

1. i irenuvelicanstvenu i babinog klitorisa

2. чуј ја привлачим нечију пажњу зна се ко је овде атеншн хор

3. Hahahaha mala cmizdra

4. Iz kojeg tonaliteta je VUK MAGARE NA PLOT NAGONIO?

5. чуј ја привлачим нечију пажњу зна се ко је овде атеншн хор

mhm, važi :)

6. Skočko, zar to ne znaš? Sramota!

7. И даље сам протрол. нико није слао пвт. Нема жалби самоиницијативно сам их банов'о лололо

8. тај неки смареме левел лоло

9. Haha fejze, samo Ordnung und Disziplin!!!!

10. Ал' сте запели. Пробајте са обрнутом психологијом, можда то упали.

Видро, немој одбановати Стевана.

Ја сам једном тако Џоплинки написао "немој послати Бохору сисе на певете", знате шта се касније десило.

11. Ја сам једном тако Џоплинки написао "немој послати Бохору сисе на певете", знате шта се касније десило.

изашла гоцила из мораву?

12. стеване брт оћеш ја то са видром да ти средим? фурам баш доста утицаја код ње а и довољно је да јој пошаљем једну сексу слику на воцап и одма почиње са додирима дола уз певушење "ПРИСТАЈЕМ НА СВЕЕЕ, САМО КАЖИ"

13. Je l' možete da mi obrišete ovo http://vukajlija.com/flesbek/715046? Čudi me da niste do sad...

14. Čita li neko ovo?

EDIT: Hvala.

15. http://www.dodaj.rs/f/T/Gg/3kNnLHoi/1/jq5rkxu.png

I zašto zbog ovog niko Vlasinbarnu nije dao BAN?

16. Fejze, ono baš si faca, banovao si četri člana zato što ti se diglo i možeš. Bez ikakvog razloga. I još se hvališ.

Pa bravo.

I stvarno je istina, daj čoveku vlast pa da vidiš kakav je.

I bolje što te se ne sećam, ono smo se jednom upoznali, a sad da te vidim uši bih ti isčupao.

17. Фејзбукманијак
    И даље сам протрол. нико није слао пвт. Нема жалби самоиницијативно сам их банов'о лололо

Ово тек сад видим... Божетипомози, ништа друго...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.