Питање аутор - одговор модератор

1. Ma kurci se pickica na sirotinji, a ne sme da banuje Kajzena. Jedan Istvan je banovao Kajzena, a ti ne smes. Sta reci, koju posluku porati?

2. Preljeva na definicijama - što ne radite nešto po tom pitanju?

3. Samo da se zahvalim modu koji nas je banovao. Da mu pozelim da se u najmanju ruku i prema njemu tako ponasaju ne samo na sajtu vec i u stvarnom zivotu. I da ga pitam posto je to i svrha ove teme tj autor pitanje mod odgovor. Da li ce i u buduce da budu ovakvi kriterijumi, ponasanje i isto ponasanje prema svakom korisniku sajta?

Unapred zahvalan
    I don t care

4. Samo da se zahvalim modu koji nas je banovao. Da mu pozelim da se u najmanju ruku i prema njemu tako ponasaju ne samo na sajtu vec i u stvarnom zivotu.

Da li ozbiljan ti si? Zbog jednog jebenog bana ti proklinješ čoveka? Jebeš ban kada su danas dupli nalozi IN.

5. Preljeva na definicijama - što ne radite nešto po tom pitanju?

Немошсе стигне.

6. Немошсе стигне.

Da se kladimo da može?

7. Samo da se zahvalim modu koji nas je banovao. Da mu pozelim da se u najmanju ruku i prema njemu tako ponasaju ne samo na sajtu vec i u stvarnom zivotu. I da ga pitam posto je to i svrha ove teme tj autor pitanje mod odgovor. Da li ce i u buduce da budu ovakvi kriterijumi, ponasanje i isto ponasanje prema svakom korisniku sajta?

Unapred zahvalan
    I don t care

Нисам укапирао шта конкретно желиш моду који те бановао у стварном животу. Да га ухапсе на пет дана? Што се тиче критеријума, са овако мало људи нема шансе да се направи неки систем. Ценим да на више 30% тема на форуму не зађе ниједан мод. Значи, кад неко налети на нешто што је за бан, он оцени шта да ради и тера даље. Ако је неко погрешио, јебига, за пар дана бана ништа се неће страшно десити.

8. Da se kladimo da može?

Ајде! У шта?

9. U kilu kajmaka i slanine!

10. uh ima da obrisem onaj post gde sam hvalio modove kako su kul sad,samo da ga nadjem

11. Ко чита дефиниције, гледа постере и реакције мисли да је нешто за брисање нека качи овде па нека модератори бришу.
    http://vukajlija.com/forum/teme/25144
    http://vukajlija.com/forum/teme/14325
    http://vukajlija.com/forum/teme/40251

12. Pa, možemo da se kladimo u turu piva, točenog, velikog, ali je svaki pokušaj klađenja nelogičan, jer nismo u istoj poziciji štono se brisanja tiče.

Al' ozbiljno sad - previše vam loših definicija ostaje međ' živima - na groblju se u poslednje vreme nalazi više njih koje su autori sami obrisali.

13. Ciklone, ne skreći s teme, rekoh, opklada u kilu kajmaka i slanine!

14. @ Fender - you don't say?

15. celtic

Ciklone, ne skreći s teme, rekoh, opklada u kilu kajmaka i slanine!

Pa, nije tebe pitao, nego mene. Nemoj da si celt iako si celtic, hnjouhnjouhnjou.

16. Па, бре, видиш да људе мрзи да користе претрагу форума. Ако им толико сметају ствари са лошим скором нека каче у овим темама да олакшају модераторима посао.

17. Da li ozbiljan ti si? Zbog jednog jebenog bana ti proklinješ čoveka?

Zasto mislis da proklinjem coveka? Znaci ja samo kazem da mu zelim isti ovakav tretman, sta je problem? Jel ti to kazes da on ne radi pravdeno pa kad mu pozelim isti tretman u stvarnom zivotu ti to smatras proklinjanje?

18. Neš ti mene poredit s nikim, ja ću se iskovriježiti, a onda si gotov LOL

19. Fendere, čoveče, nije teško pratiti definicije i brisati svakodnevno nešto. Ne piše se hiljadu defki dnevno.

20. Zasto mislis da proklinjem coveka? Znaci ja samo kazem da mu zelim isti ovakav tretman, sta je problem? Jel ti to kazes da on ne radi pravdeno pa kad mu pozelim isti tretman u stvarnom zivotu ti to smatras proklinjanje?

Želiš mu isto ono kroz šta si ti prošao - agoniju bana, nemogućnost bitisanja na sajtu. Iako je to možda i blagoslov, mnogi to i dalje vide kao prokletstvo, kao rušenje sneška, igloa (ili igla, nisam siguran kako je pravilno u ovom kontekstu), kućice na drvetu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.