Питање аутор - одговор модератор

1. Ma ne radi ovo govno. Ali baš nas briga sve dok forum radi.

2. Kada se neko od modova uloguje, neka napiše kako radi detektovanje hejta i lajka, ako vam je Kaizen to uopšte objasnio kada je uveo.
    Isprobao sam sada nešto i ovo što je uvedeno ONEMOGUĆAVA neke od osnovnih stvari prilikom ocenjivanja kada rešiš da čitaš jednog autora, a omogućava nesmetano hejtovanje u određenim dozama i to bez ikakvih sankcija.

EDIT: Mislim, skontao sam ja i sam kako radi tako što sam različito ocenjivao određene neaktivne autore sa duplog i samo da vam kažem da to ništa ne valja i treba pod hitno da se menja.

EDIT 2: Straju sam hejtovao.

3. Колико сам ја разумео, ради се о некаквој вештачкој интелигенцији која ће сама да процењује љубав и мржњу, али ће и временом да разуме боље та, до сада, искључиво људска осећања.

ЕДИТ: Подржавам тестирања и то што више сада док се каизен бави тиме.

4. e, i mene neko hejtuje danas, imam 30 pluseva više za tri sata...

5. Truće, Kaizen obično objasni tako, a zapravo bude neka najbazičnija skripta.

Ono što sada vidim da radi, to je da je nemoguće dodeliti uzastopno deset identičnih ocena jednom autoru, bez obzira sa kojim razmakom čitaš.

Dakle, ako bih te čitao i delio minus, plus, ali se zadesi da mi se deset zaredm dopada, ja od tog momenta više ne mogu da te ocenjujem (tj. ocene više ne ulaze u skor).

To je mnoooogo loše urađeno. Nadam se da se ta nemogućnost ocenjivanja ne realizuje trajno.

6. Meni iskreno nije ni jasni sto se mlatimo toliko oko tih hejtova i lajkova ko da je najbitnija stvar na sajtu...

7. Lako je tebi, a mi siroti kojima znači svaka ocena patimo.

8. Trajno izgubis sansu da nekog ocenjujes???

9. a algoritam bio mogo mnogo da bude prost. kad god neko da + nekom autoru neki brojcanik se uveca za 10, kad da - umanji se za 10. taj brojcanik ima teznju recimo da pada prema 0 odredjenom brzinom, pri cemu sto je veca razlika od 0 to brze pada (mogu da smislim i jednacinu), bio u minusu ili plusu.

kad dodje do +100 lajk. kad dodje do -100 hejt.

10. Truće, Kaizen obično objasni tako, a zapravo bude neka najbazičnija skripta.

ОДБИЈАМ ДА ПОВЕРУЈЕМ У ТО!

Dakle, ako bih te čitao i delio minus, plus, ali se zadesi da mi se deset zaredm dopada, ja od tog momenta više ne mogu da te ocenjujem (tj. ocene više ne ulaze u skor).

Јеси сигуран да неће ући у скор ако сутрадан нешто будем оцењивао?

11. Neko mi obriso "ni kurca", a bila u debelom plusu 8:6.

12. то бих био ја, обрисао сам, јер мора да буде одлична с обзиром да је интерна, лол.

13. A što si mi onda obrisao "Prestani da pušiš"?

P.S. Nije interna nego politička, to sam isto već objavljivao na FB. Nemoj mi insinuirati nešto čega nema.

P.P.S. Ako si je obrisao, sranje je ko i ostale, ali nije interna, to ne sme biti razlog.

14. сад не знам да л' ме зајебаваш. за ту другу нисам ни знао да је твоја, обрисао сам зато што је за брисање (као и ова прва).

15. truc nemoj brises sadrzaj poznatim autorima da te ne bi bijo. to se ne radi, ostavis i covek sam obrise ako ne valja.

16. а је л' то тако? јебем ли га, нисам знао за то правило. некад ни не оценим, па обришем. побрисао сам све и свашта од разних аутора. извињавам се.

а, ћелте, је л' ти ниси правио тај алгоритам каизену?

17. Znači, meni možeš brisati slobodno.

Elem, zajebavam se najstrašnije, boli me kurac ko mi šta i zašto briše, ja sam sebi brisao sve što nema +20 na kraju dana. Nemoj se uopšte opterećivati. Samo mi lepo da se ponašam pederski kao što su mene cimali ranije.

18. ne ovaj, ja sam mu predlagao jedan za predlaganje popularnih definicija, al ne radi to mislim.

19. несери келте, ако је говно брише се не оставља се да се скори онда сврби и може да се оједе буља (смех)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.