Prijava

8. Џонијев и Стеванов конфликт је већ превазишао Вукајлију и проширио се на реални свет.

Фендере, можда може да се каже да је лични конфликт (мада, не знам какав би то био неличан конфликт), али дефинитивно се није "проширио на реалан свет". Све је настало на сајту и никад није изашло из тих оквира, нити ће изаћи.

Да је Стеван модератор исто би Џонија бановао на 20 дана јер тако би био у могућности.

Не знам одакле вадиш овакву тврдњу, ни ја сам не знам са сигурношћу како бих се понашао.

А слажем се са свима који су написали да сам ја у праву, а да Курајбер није у праву лоло

U pravu je Fender. Smučio mi se forum, na svakoj mogućoj temi isto.
Mora se napraviti neka JASNA lista prekršaja i trajanje banova, kao i koliko se dodaje na ponovni prekršaj ili vraćanje sa duplog.

Ljudi, kontam ja da je forum postao centralni deo sajta i da je bitno da postoji povećana aktivnost članova, ali - dajte obratite pažnje na defke, modovi. Preljeva za medalju.

Sada će neko napisati: "Ko još čita defke?", ali znajte da, iako nas je samo 0,05%, mi čitači defki ipak postojimo, jer smo zbog njih na sajtu. Dobro, i tu smo i zbog slika dojkara koje Fejd kači, ali ipak najviše tbog defki.

puna podrška ovoj temi da na njoj ne bude spema već da se konstruktivno diskutuje

дошло је такво време да је срамота рећи да су дефке најбитнији део сајта.

Just sayin', a da se vi ovo прошириrite се на реални свет? Eto Pseto zna adrese ovih bivših moderatora u Bg★... a verujem da uz malo inicijative primenjene, mogu dobiti ulica i br. tel. ostalih. Prepucavanje na forumu je lepa rekreacija posle popodnevne dremke, ali argumenti lupanjem u prozor bejzbolkom u 4 ujutru rešavaju posao. Čisto teorijski.
...
(disklejmer1: Šalim se, nije ovo u cilju elementima psihičke torture i/ili progona, takvo vreme došlo moraš pisati disklejmere :'-(...)

★(disklejmer2: ako nabasate na deki aoda, nemojte posle mene kriviti ;o)))))

Размислите о овоме:
Насиље је вербално и невербално понашање које доводи до угрожавања здравља, развоја и достојанства.
Облици насиља:
1. Физичко насиље - ударање, шутирање, гурање, шамарање, чупање, гађање, дављење, бацање, напад оружжјем, паљење...
2. Емоционално насиље – омаловажавање, етикетирање, игнорисање, вређање, уцењивање, називање погрдним именима, исмејавање, подсмевање, оговарање, претња, застрашивање.
3. Социјално насиље – одвајање и одбацивање на основу различитости, недружење, игнорисање и неприхватање по било ком основу...
4. Сексуално насиље и злоупотреба – сексуално узнемиравање (коментарисање, етикетирање, ширење прича, додиривање, телефонски позиви...), приморавање на учешће у сексуалним активностима, коришћење за проституцију и порнографију
5. Електронско насиље – узнемирујуће поруке путем СМС-а, ММС-а, путем веб-сајта, четовањем, укључивањем у форуме

Ово што се дешава ових дана на сајту јесте најгора врста електронског насиља и требало би да стане са тим. За оне који не знају, насиље се сматра кривичним делом и регулисано је и овим законом http://www.paragraf.rs/propisi/krivicni_zakonik.html, а и неким другим.

Како сте лепо решили и смањили злоупотребу приватних слика у постерима ево вам идеја како да решите и ово. У сваком случају било би стварно греота да неко повређен одлучи да тужи сајт и модераторе као одговорна лица која га нису заштитила, а имао би право. Као и право да тужи онога ко је вршио насиље над њим.

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHH

4. Сексуално насиље и злоупотреба – сексуално узнемиравање (коментарисање, етикетирање, ширење прича, додиривање, телефонски позиви...), приморавање на учешће у сексуалним активностима, коришћење за проституцију и порнографију

Eto, do pre tri dana ja nisam imal pojma da se ovo dešava na sajtu omg

каизен да пребаци сервере у републику српску, тамо се сад ово сматра нарушавањем јавног реда и мира у складу са ЗЈРМ. па ће модерацију да му врше ови из одјела за високо-технолошки криминал или одакле већ. лолек

Не кажем да се све набројано дешава, преписла сам из правилника.

Ako su Kaizenovi serveri u Nemačkoj (koliko se sećam), kako on odgovara pred srpskim zakonima?

boli nas kurac kako će on odgovarati

KOLE MAMCI: E-IZDODIRUJTE MI GA
(ŠALIM SE)

truc moze odabrana za mustuluk hehe

Овај сајт је ментална институција.

Aj da se dogovrimo da sva prepucavanja vodimo na jednoj temi. Nmg da kruzim forumom. Poceo sam da sanjam kako stalno nalazim nove teme gde nesto svirate

truć konačno može da napravi poster sa slonom a da ga niko ne obriše!

Truće, odaberi me.

поздрављам умод трућа, већ сам га предлагао али мора бити умодован и неко из кафане, ипак смо ми прејак фактор на овом сајту, да не кажем фактор нестабилности сајта

умодујте четера како бисмо убудуће избегли овакве непријатности које гледамо претходних пар недеља