Питање аутор - одговор модератор

1. Brate realno ja bi bio najbolji mod!

2. E, da, ljudi, ne znam da li bi moglo da se uvede neko pravilo za konstantan spem? Pri tom mislim na onaj baš očigledni spem, kada pet strana ništa normalno ne možeš da pročitaš, ne na skretanje sa teme, jer teme i često skreću u raznim pravcima i tako bude zanimljivije.

Ali ne nešto strogo (na primer posle pet-šest takvih spem postova), i samo ako se učesnici diskuije pobune (pošto poneki taj spem post je ok, ili izađu dobra šizenja, ali mnogo češće se to ne desi i samo nervira). Na primer da se spemer najpre upozori dva puta, pa onda ako ponovi prekršaj da se kažni na 20 minuta. Ako ponovo ponovi na sat, pa tek onda na više, npr. dan? Onda bi i više modova imalo smisla.
    Ako se pojavi sa duplog da radi to isto, onda ga banovati odmah na duže (dan na primer).
    Znači ne nešto preterano, ali taman da oladi malo i izgubi interesovanje. I recimo ako dođe sa duplog i ne spemuje (priključi se razgovoru), ništa duplom da se ne radi.

Mislim da je kontraproduktivno biti prestrog i da kratki banovi (do tri sata) mogu imati mnogo bolji efekat i izazvati manje frustracija banovanih.

3. Mislim da je autor iznad dao pravi putokaz. Anonimni moderatori - prava stvar za ovaj sajt. Pozdravljam.

4. I slika i nik i poruka su lijepi.

5. @vesnam
    Znači, i ti misliš da bi moderatori trebalo da budu anonimni? Ili je tvoja poruka bila upućena nekom drugom?
    Što se tiče slike i nika (ako je poruka namenjena meni), hvala, ali da ne spemujemo.

6. Da, da, to je dobra ideja. Podržavam je i ja, svakako će biti neobičnije i zanimljivije nego do sad.
    To ja samo primjećujem stvari usput. :) Izvinjavam se zbog spema.

7. Sve OK, vesna, imaš i ti lep avatar i tekst ispod istog. :) No, da ne skrećemo više s teme.

8. Bulgakov
    Znači, i ti misliš da bi moderatori trebalo da budu anonimni?

нема ту требало јер уз ове јасно означене, већ постојимо
    поуу

9. hahhaha, hvala prijatelju moderatore.

vaš prijatelj lijam.

10. Ko je predložio fejzbukmanijaka za moderatora i koliko je bilo glasova za?

11. zdrawo moderator, što obrisa moj post u kome hvaljen/a si ?

12. moderator, vadi crnca

13. na vratu trag to ljubile su druge

14. zašto preživljavaju govna od postera i definicija?

15. који постери су говно? линкуј ми

16. Дубе сви су ме предложили и били је једногласно, зашто питаш?

17. Nisam vidio da si aktivan na sajtu, pa sam se iznenadio.

18. Jer ne vjeruje modovima na početku karijere ;-)
    BTW, Fejz, čestitam na umodu i nadam se da ćeš nadživjeti ostale modove, ups, da ćeš odoliti izazovima koji su pred tobom.

19. ne mogu sad fejse tražiti ih nisam za kompom. jednom dnevno pregledam sve što je okačeno poslednja 24h i masa sranja sa vučićem tu stoji i posle 20 sati od objave.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.