Питање аутор - одговор модератор

1. Zbog toga? Ok onda je i trebao da propadne veruj mi

Otkud znam, možda jeste, možda nije, ali se posra valjano po vama sva ona "većina" koja vas je podržala. Vidim da sve pršti od njih sad, nakon što je usled razmoda pojedinih ovaj forum postao liberalnije mesto na kojem svi oni jedva čekaju da provode slobodno vreme.

2. Niko po nama ne sere nemoj lupati. Nema više moda koji ima dvostruke aršine koji mene drka kad mu sestra ne da pičke. Meni dovoljno veruj mi. I da, sinoć čet bio do jaja.

3. A ko je kao podržao to? Jedan debeli bundžija, 2 lika uvredjena zbog bana i jedan bivši mod, ostalo su neki nebtni likovi čiji su postovi na toj temi bili prvi u nekoliko meseci na forumu, verovatno je i duplih bilo i tako.

4. Lol ne znam ko je temu otvorio pa ubacivao ljude al je 50+ bilo glava.

5. Nemojte tuyni biti :'-(

6. Jedan debeli bundžija

LOOOOL

7. 34 prihvatila
    http://vukajlija.com/forum/teme/65427
    pogledajte samo te likove sa spiska i razmislite kad je neko od tih osoba postavio bilo kakav sadržaj

8. Niko po nama ne sere nemoj lupati

35, manje ovo četvoro što je Rasni nabrojao. Ja tako vidim. Posraše se. Jako.

Neće uskoro biti niko da te drka, bio mod, ili ne.

9. Ma najjace sto vidim 4 dupla ovde i još barem 10 naloga koji su ili prvi put tad ušli na forum ili neki stari dupli za plusiranje.
    Mogu i ja organizovati ovako nešto pa potpisati sa joke oke naloga.

10. Rasni prestani da se uvlačiš Agilnom u bulju i da glumiš debila.
    Agilni to je ono što ti tako vidiš. Jebač verovatno vidi da se posrao po tebi. To je tako jednostavno. Meni su ovi ljudi jako dragi sa spiska, iscimali su se zbog izdrkavanja pojedinih moderatora i kraj priče. 35 je svakako sada 80% sajta. Dok traje nek traje ali će biti ok. A nije bilo veruj mi.

11. Ja se nikada nisam nikome ni uvlačio u bulju, ako se ti nekome uvlačiš ne uvlače se ostali. Na temi dogorelo 1 a i dogorelo 2 možeš da pročitaš isto ovo što sam sad napisao, tako da ti ta priča pada u vodu.
    Zbog povredjenog ponosa se isterivala pravda.

12. A što se tiče ovog dela gde sereš kako su ti drwgi pitoa bih te samo kakva osećanja gajiš prema duplima?

13. Iscimali se? Misliš, iscimali ste ih? Smejem se.

Čak ni Jebač ne verujem da sada vidi tako kako ti iskrivljeno posmatraš, iako to možda ne bi javno priznao... ali tvoja stvar.

Verovatno si jedina osoba kojoj je sada ok... i to sve samo zato što (SAMO) jedan od moderatora više nije tu. Pa sjajno.

14. Ti si debil običan. Ka duplima nikakve emocije nemam to je tvoj fah imaš ih 200
    Edit: Rasnom odg

15. Ti znaš u šta Jebač veruje? Smejem se.
    Sjajno da. Toliko sam veliki da je ceo sajt sjeban zbog mene i šta sad oćeš? Nemoj srati i kukati jebeno više. Nisi znao da isplivaš sa ovim pomiri se sa tim. Ovu temu smo ti i ja 7 puta ispričali. Prvi post sam ti napisao na osnovu tvog nekog jadnog gde opet između redova kukaš. Nemoj da radiš to. Nisam ja Bušido da te ganjam po forumu ali ti jednostavno ne znaš da post neki pročitaš onakvog kakav jeste i to da bude to. Ugledan si autor takav i ostani nemoj jadan biti. To je sve od mene na ovu temu.

16. Pričaš gluposti, a kad ti neko dokaže da pričaš gluposti vredjaš ga. Seljakljuk čisti.

17. kad se prica o listama moram ovo da ubacim

http://vukajlija.com/forum/teme/65427
    http://vukajlija.com/forum/teme/66316-predlog-da-se-ukine-algoritam-i-vrati-stari-nacin-ocenjivanja

liste

pseto88
    Dzonovan
    омбре
    Данкан Фергусон
    Luks
    Glavni
    KBO!
    ollanik
    Clannad
    Mentol
    Shomy23
    Слепи Ретард
    Boxer
    Трошаринац
    Mjetalna Lama
    Tandrcak
    Луди Чак
    Маестро ♦
    Anarchyst
    Без Шећера
    Analni penetrator
    Шоми
    Шљиворад Тртовић™
    Аутобус
    celt
    CapooN
    JUGOSLOVEN123
    Leprikon
    Dilan Dog
    sijalica
    Ciklon
    Роки Билбао™
    Loksi
    Браћа_Шнајдери
    Kobe braTe

i

djorkaef,
    Džonimir,
    jebac_presretac*,
    Kashof,
    Čegrtaljka,
    Klinkenštajn,
    Fender Stratocaster,
    le piaf,
    Dr Quake,
    Agilni,
    Krle96,
    Фрајкор,
    janpi,
    Mlada Partizanka,
    Director,
    Plastični Zet
    GrayWolf,
    jocko,
    PROSEČNA SRBENDA,
    Bulgakov,
    RockyPadre,
    Kafa,
    Loksi,
    Шоне007,
    Rasni,
    Цокула,
    jugs.

18. i naravno busidov post sa ove druge teme

Bushido
    Odlična tema. Skoro svi sa liste su degeni, tako da samo treba sačekati da se završe prikupljanje potpisa, a onda sve potpisane istovariti na deponiju i rešiti sajt raspalih botina.

samo treba apdejtovati malo

19. Koliko si danas bio na Vukajliji vremena?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.