U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
onda si ti iz 5a :)
тако некако
I have a dream....
Ko je Vo iz kupusa i zašto se toleriše njegovo preljevanje?
Da li su mi poslednje dve defke obrisane zato sto su OBJEKTIVNO sranje? Ili zato sto mi kvare skor.
Voleo bih da se vrate u zivot.
Realno su ti očitali bukvicu
Нису дефиниције, јбга. То нисам само ја препознао препознали су и остали. Кул је што ти оћеш да будеш ружан и што те неко дави ал оно нису дефиниције. Имаш овај сајт ако оћеш да пишеш такве ствари. http://www.blog.rs/
Jel se ovo vraca konzervatizam? Sleng se vraca, po be da!
Чему сад оваква твоја реакција. Не разумем чему то
Nemoj da dajes takav odgovor "nije def"
Pa pola sadrzaja pisanog nisu definicije niti se nogu svrstati, pa ipak zive.
Bolje reci sranje je i ocene su tako pokazale, ali ako je do ocena trebao si nostaviti do sutra u zivotu.
Ajde onda idi sasa brisi sve price, sve sto nema veze sa nslengom i definicijon, mnogo ti je promaklo
брате. ок. у праву си. боље да ти кажем тако. Срање су, зато су и обрисане.
Када ћете да ми укинете неправедан, ничим изазван бан?
Kad ćete da odbanujete onih pet, šest autora što ste banovali zarad malo čarke?
I kakav je razlog 'moram nekom da se izjadam' sa sve tužnim smajlijem?
stvarno bre, kog su vredjali?
osim medjusobno, al niko se nije bunio
Celte, ne znam dal se sprdaš ili si ozbiljan, ali osim par bezazlenih reči,koje neko baš zlonameran može da okarakteriše kao vredjanje, ono je bila fina razmena mišljenja.
A vidim ban 1,5,1,5...
Mislim da nema osnova.
ozbiljan
што је атиф банован?
мислим да је тражио и претпостављам да има неки добар разлог.
A kacete mene odban
A meni niko neće da odgovori? Ono, ne shvatate me za ozbiljno?