Питање аутор - одговор модератор

1. Дубе, брате, како да ме видиш кад тебе нема :)

2. Tu sam ja iz oflajna, svaki dan. Smor mi da se logujem kad nema zanimljivih tema po forumu :D

3. Сад разумеш што мене нема, ту сам ал не постујем јер су смор теме на форуму :)

4. Je li a šta mislite o temi 'dogadjaji sa sela' ili iz detnjstva sa sela...

pričao danas sa jednim finim čovekom i fino me podsetio....

5. Ako vas blam što ste došli iz sela ko i ja vi možete da pišete da vam je to rodjak sa sela a ne vi...

6. To Dragorad, legenda...znaš da sam ja šefu u firmi reko

'danas sam u gužvi ali sutra mogu da svratim da me poljubiš u dupe' .... iznervirao me konj, 10 godina mladji od mene, o školi da ne pričam...

7. А шта фали доживљајима из детињства генерално? Чему сепаратисање? Да ли доживљаји из града треба да седе у задњем делу аутобуса или је то резервисано за сеоске доживљаје?

ДИСКРИМИНАЦИЈА
    И
    С
    К
    Р
    И
    М
    И
    Н
    А
    Ц
    И
    Ј
    А

8. Ne bre. Ič nemam te diskriminatorske porive. Nego seljak čovek pa mislim da su svi došli sa sela. Ili bar išli kod dede i babe. Pa im se nešto dešavalo. Lepo. I ružno.

9. Stevane ti pričaj kako si bacao kamenčiće sa Dinare kao klinac. A da, ne možeš, ustaše te proterale lolo

10. stevan ne sme da se seti detinjstva
    u vrtiću bio najbolji ortak sa kurajberom

11. Ја сам детињство провео у баракама, па сам се надао да ће бити тема где неће бити битно ко си и шта си, него где смо сви једнаки, али добро... Нема везе... Ја ћу постовати у Доживљаји са екскурзије, то је слично... Да не отварам нову тему...

12. ја могу бити једно пола мирослава лол

значи МИРО

што је врло близу истине

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.