Питање аутор - одговор модератор

1. Дубе, брате, како да ме видиш кад тебе нема :)

2. Tu sam ja iz oflajna, svaki dan. Smor mi da se logujem kad nema zanimljivih tema po forumu :D

3. Сад разумеш што мене нема, ту сам ал не постујем јер су смор теме на форуму :)

4. Je li a šta mislite o temi 'dogadjaji sa sela' ili iz detnjstva sa sela...

pričao danas sa jednim finim čovekom i fino me podsetio....

5. Ako vas blam što ste došli iz sela ko i ja vi možete da pišete da vam je to rodjak sa sela a ne vi...

6. To Dragorad, legenda...znaš da sam ja šefu u firmi reko

'danas sam u gužvi ali sutra mogu da svratim da me poljubiš u dupe' .... iznervirao me konj, 10 godina mladji od mene, o školi da ne pričam...

7. А шта фали доживљајима из детињства генерално? Чему сепаратисање? Да ли доживљаји из града треба да седе у задњем делу аутобуса или је то резервисано за сеоске доживљаје?

ДИСКРИМИНАЦИЈА
    И
    С
    К
    Р
    И
    М
    И
    Н
    А
    Ц
    И
    Ј
    А

8. Ne bre. Ič nemam te diskriminatorske porive. Nego seljak čovek pa mislim da su svi došli sa sela. Ili bar išli kod dede i babe. Pa im se nešto dešavalo. Lepo. I ružno.

9. Stevane ti pričaj kako si bacao kamenčiće sa Dinare kao klinac. A da, ne možeš, ustaše te proterale lolo

10. stevan ne sme da se seti detinjstva
    u vrtiću bio najbolji ortak sa kurajberom

11. Ја сам детињство провео у баракама, па сам се надао да ће бити тема где неће бити битно ко си и шта си, него где смо сви једнаки, али добро... Нема везе... Ја ћу постовати у Доживљаји са екскурзије, то је слично... Да не отварам нову тему...

12. ја могу бити једно пола мирослава лол

значи МИРО

што је врло близу истине

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.