Не знам шта је срамота ако си ЛГБТ, нити ми је јасно како истовремено можеш бити хомосексуалац и хомофоб, ваљда си још увек у closet фази
Pa kako da glumim uvredjenost ako ne kukam na vredjanje?
хахахахах
jebu jebu pa MALOPRE
Nego!
Gasite sve te teme sa špekulacijama o kojekakvim modovima.
Rokija za moda i kraj.
Jel vidiš kako on kao uvijeno tvrdi da sam peder? Al to je vrhunac njegovog humora, to je vrh njegove inteligencije, to je najpametnije što on može da smisli. I zato ti kažem da se kurči al nema s čim.
Ne bih vas dalje zadržavao.
Ako je iko ikad ispratio šta pišem mogo je milion puta da pročita da je 90 posto onoga što napišem ovde glupiranje i zezanje i da može apriori da se odbaci i ni u kojem slučaju da se ne shvata ta ozbiljno.
Чини ми се да сам прилично експлицитан у својој тврдњи.
sad bih sve pobanovo lololo
Ово прво одбацујем, позз.
Pa to ti kažem, kao uvijeno a u stvari eksplicitno.
I šta ja treba da kažem na to? Glupost koja može da vodi drugoj gluposti, pa trećoj...i pri tom je prosto,plitko i nebulozno.
To može dete od 10 godina da smisli. Koje je produkt incesta.
Као прво, каже се експлицитно, као друго, не може ништа бити увијено и експлциитно, једно потире друго.
Kao uvijeno..kao dobro...kao pametan si...kao dobar si i lep...
eklicutno je bila greška u kucanju u i i su jedno pored drugog..
evo opet sam nakucao loše pa kopiraj opet
Ја заиста не видим шта је било увијено у мојим реченицама, врло експлицитно сам тврдио да си хомосексуална особа. А то за словне грешке причај неком другом.
Važi, pametan si. Tvrdi ti šta hoćeš. Imam ja dela koja govore suprotno.
A tvoja dela govore da si mali, zavidni nesrećnik koji može samo na internetu da se zove Car. I vrhunac humora je da nekog nazove pederom. Ljubi te majka.
Da slazem se sa carom. A moja ponuda za pvt stoji ;) :*
Ако ти тако кажеш.
Особа не мора бити рођена хомосексуална, колико сам ја упућен и даље је доминантно схватање да је хомосексуалност избор, а не предодређење.
Питање је одакле ти знаш да се ја не називам Цар и у стварном животу.
Не видим хумор у основаној тврдњи.
Pošalji njemu, vidiš da on potencira to pitanje stalno a i ti.
A i slažete se lepo,to bi bio početak divne ljubavi. Dva retardirana deteta. Iz zabavišta.
Uživajte. Pozzz.
Awwwwwwwwww
Ova tema = javio vs Ђока Бомба vs Цар
дај бре стеване пусти човека сјебо си му цело поподне рекао му доктор да дремне обавезно