Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
дај бре стеване пусти човека сјебо си му цело поподне рекао му доктор да дремне обавезно
Не знам шта је срамота ако си ЛГБТ, нити ми је јасно како истовремено можеш бити хомосексуалац и хомофоб, ваљда си још увек у closet фази
Pa kako da glumim uvredjenost ako ne kukam na vredjanje?
хахахахах
jebu jebu pa MALOPRE
Nego!
Gasite sve te teme sa špekulacijama o kojekakvim modovima.
Rokija za moda i kraj.
Jel vidiš kako on kao uvijeno tvrdi da sam peder? Al to je vrhunac njegovog humora, to je vrh njegove inteligencije, to je najpametnije što on može da smisli. I zato ti kažem da se kurči al nema s čim.
Ne bih vas dalje zadržavao.
Ako je iko ikad ispratio šta pišem mogo je milion puta da pročita da je 90 posto onoga što napišem ovde glupiranje i zezanje i da može apriori da se odbaci i ni u kojem slučaju da se ne shvata ta ozbiljno.
Чини ми се да сам прилично експлицитан у својој тврдњи.
sad bih sve pobanovo lololo
Ово прво одбацујем, позз.
Pa to ti kažem, kao uvijeno a u stvari eksplicitno.
I šta ja treba da kažem na to? Glupost koja može da vodi drugoj gluposti, pa trećoj...i pri tom je prosto,plitko i nebulozno.
To može dete od 10 godina da smisli. Koje je produkt incesta.
Као прво, каже се експлицитно, као друго, не може ништа бити увијено и експлциитно, једно потире друго.
Kao uvijeno..kao dobro...kao pametan si...kao dobar si i lep...
eklicutno je bila greška u kucanju u i i su jedno pored drugog..
evo opet sam nakucao loše pa kopiraj opet
Ја заиста не видим шта је било увијено у мојим реченицама, врло експлицитно сам тврдио да си хомосексуална особа. А то за словне грешке причај неком другом.
Važi, pametan si. Tvrdi ti šta hoćeš. Imam ja dela koja govore suprotno.
A tvoja dela govore da si mali, zavidni nesrećnik koji može samo na internetu da se zove Car. I vrhunac humora je da nekog nazove pederom. Ljubi te majka.
Da slazem se sa carom. A moja ponuda za pvt stoji ;) :*
Ако ти тако кажеш.
Особа не мора бити рођена хомосексуална, колико сам ја упућен и даље је доминантно схватање да је хомосексуалност избор, а не предодређење.
Питање је одакле ти знаш да се ја не називам Цар и у стварном животу.
Не видим хумор у основаној тврдњи.
Pošalji njemu, vidiš da on potencira to pitanje stalno a i ti.
A i slažete se lepo,to bi bio početak divne ljubavi. Dva retardirana deteta. Iz zabavišta.
Uživajte. Pozzz.
Awwwwwwwwww
Ova tema = javio vs Ђока Бомба vs Цар