U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
одређивати по географској припадности и локал патриотизму је јадно осим ако се не говори о крајевима у београду и евентуално новом саду лоло
da se ukinu modovi to bilo nesto na fazon
JEBEM TI MAJKU U USTA OPAAAAA
PUSI KURAC SMECE UZEGLO JEBO TE ONAJ KO TE OKOTIO
STREEC
T
R
E
E
C
LOKSI: SVADJATE SE BEZVEZE BOLJE BI BILO DA ODABERETE DEFKU NEKU KVALITETNU NPR MOJU
Ko je prvi krenuo Djoko?
Ја сам окачио слику. Ако је тебе слика толико погодила да си одмах скочио заврат, то говори више од свега. Слика је сасвим погодила поенту.
И увек ћу бирати неконструктивно блејање на Вукајлији, него твоје "конструктивно" самохваљење на истом сајту.
Дај брате стеване унапреди мало пејнт скилове шкк
Није пејнт, него онај програмчић за принтовање, брже 5 пута од скидања слике, паљења пејнта, сејвовања, аплоудовања...
А стварно мислим да би до јаја модератор био Могша или неко ко је мађар.
BIO KOSTIC JEDNOM, ODLICNO BILO SAM SEBI ODABIRAO REAKCIJE, MASA SVRSAVALA U GACE, E KAKVA SU TO BILA VREMENA A NE KO DANAS
Hugo sta bi sa onim sto sam cuo kao da je neko preneo poruku od vas da ce te na tarzaniji pisati neki tekst vezan za ove modove?
људи немојте се тућ :(((
Ahahahahahahah, Djoko jebote, pa koje hvaljenje?
Čekaj, ti misliš da čovek normalan, zdrav, prav napiše 'jebem bivšu, sadašnju, švalerku, frizerku, komšinicu' i to ozbiljno misli? Hvali se a ne zajebava se? Ozbiljno?
ahahahahaha, pa ti nisi normalan majke mi.
I nisam skočio zavrat nego rekao sam ti, nastavio sam da se zajebavam, vidim jebe te što ne jebeš, pa ko velim 'ajd da ga jebem'
Ма није Костић мађар јбт, он је дођош из Лознице
MA NIJE NI NAS, KURAC NAS SA OVAKVIM PONASANJEM
Ja lepo od starta video da javio voli patke. Zato je i stupio u raspravu sa djokom. Jbt koliko je puta samo napisao ,,djoka"
Нормалан не, али за тебе сам био убеђен да озбиљно приступаш својим баронисањима, још од онда кад те је Ћилица наранила говнима и написала да си патетични маторац. Извини, погрешан закључак јбг.
Ti da čutiš, usrao si se da neko ne provali da imaš mali kurac....a čovek se zove djoka.
Djoko, ko je Čilica?
И џаба покушаваш да продаш те приче да ниси скочио заврат, пошто си баш љутито одговорио. На слику. А ја не волим да ми називају мозак закржљалим, па си добио одговор какав заслужујеш.
Ћилица је Мулуца.
Дакле јавио је опседнут фалусоидним објектима, а није припадник ЛГБТ заједнице
Ahahahaha...a daj presmešno je....a šta si očekivao brate, namestio si se idealno...
Dakle, ja dam predlog koji hoće da kaže ' što se kurčite i pravite pametni'i čekam ko će da natrči, dakle treba da natrči neko ko se kurči i ko misli da je pametan. I kad natrči šta radim nego prozivam da je glup i zakržljao.
Milica, kao i svako na svetu ima pravo na svoje mišljenje. Ja sam sa tom devojkom bio dobar na sajtu, na tom okupljanju sam s njom progovorio jedva dve kurtoazne rečenice i ona je izvukla da sam jeziv. Okej.
Evo ga i ovaj Car se kurči a nema s čim. Vidiš, pri tom ja nikom nisam ničim izazvan uvredio kao on ili ti ili i don t care mene. Čak i u tom odgovoru misam napisao ti si pederčina, ili glup si ili nemaš pojma, nego glup ti je humor.
Ahahahaha...a daj presmešno je....a šta si očekivao brate, namestio si se idealno...
Dakle, ja dam predlog koji hoće da kaže ' što se kurčite i pravite pametni'i čekam ko će da natrči, dakle treba da natrči neko ko se kurči i ko misli da je pametan. I kad natrči šta radim nego prozivam da je glup i zakržljao.
Што си онда почео да кукаш због вређења након што сам ти одговорио?
Pa kako da glumim uvredjenost ako ne kukam na vredjanje?
Aman, šta je s tobom?