BOSNA MODERATOR

1. Javio posto vidim da zaista zelis da mi vidis vrsnjaka i da merimo. Javi se slobodno u pvt ce se dogovorimo. Pa majkumu ljudi smo a pre svega kolege sa sajta. A i dogovor kucu gradi. Avavavav grrrrr

2. Treba umodovati i nekog iz Gnjilana.

3. Ja sam za to da se umoduje Radjardov brat...po prici djeluje mnogo gotivan lik.

4. Ne vredi javio da se trudiš.
    Idemo da napljujemo modove da ih smene, pa da predložimo nekog od nas pa nek nas pljuju kad postanemo kraljevi neta....

5. Alo Bosna.
    Alo imal Drine jedem slan'ne

6. Цокула
    Pitanje za gazdu sajta, zašto u mod timu nema moderator sove strane Drine, il' sone kako već vi gledate?!
    Vidru ne računamo.
    Predlažem KBO-a ili Glavnog. Može i Loksi xe xe.

Ovo je pandan majstora na građevini, aj da vidimo sa gazdom jel bi mogli u subotu pive da kupimo. Ti donesi alpske ha ha ha

7. Djoko, imam ja do unuka još dosta. A to što si ti klinac pa ne znaš šta je patka to je tvoj problem.A ne znaš ni šta je pička,vulva, veverica, djana, muf...

I don t karu, niti planiram da budem mod, nit me tvoj smoki interesuje.Ako si pismen pročitao si da sam predložio da se otvori tema za te potrebe, pošto svako malo otvarate nebulozne teme.

Sprdnja od mog posta je pokazala da sam u pravu, vas nekoliko je odmah krenulo da se nadmudruje i pametuje. A kurčić vešto skrivate.

Edit

I don t karu, nismo kolege veruj mi, ni u kakvom smislu.

8. Нисам ја клинац, већ си ти патетични старац са сфрј сленгом којем је главни циљ да се представи као уберјебач на неком интернет сајту.

9. Javio javio ccc vragolanu stari. Ti se to ljutis da bi neko od nas rekao onu recenicu ko se ljuti.....

10. Не, сад стварно, шта је патка?

11. Не, сад стварно, шта је патка?

Кад ми кажеш да сам слатка :3

прилог
    https://www.youtube.com/watch?v=ZkxyUeFPSEI

12. Djoko, važi, takoje. Ničim izazvan si se našao prozvanim i krenuo da vredjaš.Patetični starac ti mama, koja te tako vaspitala.

Izvini što ja jebem dok ti drkaš na midzete i gubiš vreme spletkareći ne bi li postao mod.

13. http://i.imgur.com/ljp5suE.png

Трошаринац је имао највећи, бајдвеј. А сад је трајно банован. Па ви видите да ли се на овом сајту исплати имати велики курац или бити Јавио.

14. Kako ste se naložili ko mladi pavijani.

Djoko ti si moj idol.

15. Javio sve sve al nemoj da nas vredjas...

16. "Извини што ти дркаш док ја јебем" као наслов албума. Иначе јел ово постало гласање или се само одлучујемо за некога прекодрине

17. javio

Djoko, važi, takoje. Ničim izazvan si se našao prozvanim i krenuo da vredjaš.Patetični starac ti mama, koja te tako vaspitala.

Izvini što ja jebem dok ti drkaš na midzete i gubiš vreme spletkareći ne bi li postao mod.

javio

Kako ste se naložili ko mladi pavijani.

хахахахахах

18. Ma neću...isprimali ste se na nebulozu i svi u glas, javio ovo, javio ono, po principu napad je najbolja odbrana...a samo vas pržim, znam ja da to jebanje, veliki kurčevi, pičke nije vaš fah pa zato...

jer da jeste ne biste bili tu po vazda.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.