BOSNA MODERATOR

1. Javio sto opet pominjes muski polni organ? :O

2. Ahahahahahaha, pavijančići mali...

3. I don t, što si otvorio usta, jel očekuješ neki muški polni organ?

4. Umodujte i nekog s Hvara.

5. Јавио, фора је у томе што ја немам проблема са својом апстиненцијом. Умем да је прихватим, не лажем себе и не идем по тинејџерским форумима представљајући се као мега јебач.

И не пишем овакве ствари:

Izvini što ja jebem dok ti drkaš na midzete

6. javio
    I don t, što si otvorio usta, jel očekuješ neki muški polni organ?

Jel me kako bi ti rekao ,,pržiš"?

7. otkad je ovo tinejdžerski forum?

8. E sad ako vas je to pogodilo, imate malog paju, šta već, nije lepo da ubacujete insinuacije da sam gej. Naročito jer ne stoji jer ja volim pičku više nego leba što će vam potvrditi moja bivša žena, moja sadašnja žena, moja švalerka, moja frizerka i moja komšinica tj žene s kojima imam seks trenutno. Bivše je glupo da tražite.

Djoko, važi, takoje. Ničim izazvan si se našao prozvanim i krenuo da vredjaš.Patetični starac ti mama, koja te tako vaspitala.

Izvini što ja jebem dok ti drkaš na midzete i gubiš vreme spletkareći ne bi li postao mod.

Kako ste se naložili ko mladi pavijani.

9. ај устаните од компа оће унуци да вам играју милијунаша поздрав одох да нејебем

10. Djoko važi,reko sam ti već, ti si moj idol. Uživaj. Sad mi je jasno i žao mi te. I zbog apstinencije a i inače. Evo neću više.

I don t care, ne znam, otvorio si usta, zapitaj se sam.

Kurčeviti gikovi, nova fela izdžigljala kako su zabranili nasilje u školama.

11. kosmopolita

otkad je ovo tinejdžerski forum?

Ово је форум где највише има студента и људи до 30-ак година. Тако да би мој одлазак на неки тинејџерски форум био пандан овом што Јавио ради кад дође овде да прича о својим пустоловинама.

12. grešiš, đoko. manje je vas mlađih od 30. samo ste bučniji. donekle.

13. објаснио вам је јавио неке ствари. сви сте ви млади говна. и стидни изгледа.

14. cek kosmopolita ozbiljno pitam ti imas preko 30 godina?

15. ŠTA RADE LJUDI OD PREKO 26 GODINA NA INTERNETU PO CEO DAN?

16. šta te boli kurac, i dont care?

17. ти мали поготово. престани смарати људе по форуму тражећи одабрану и мода.

18. izvini jbt sto sam pitao

19. đoto, završili smo škole, danas ne radimo, opuštencija... što ne učiš? napraviš dete negde?