U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
gledajte onda vin dizela i drugare
nemojte vezivati sa brejking bedom jbt, po meni sve ide taman sjajno rade za sad
e ajde idi slusaj cecu i karleusu!
jebi ga, da nije bilo brejking beda, ne verujem da bi mogli da razvuku ovako pricu, ali cenim da ce imati neku poentu to, i da ce majk i saul u daljim epizodama da imaju bukvalno 50/50% zastupljenost. i gas kad se pojavi.
pogledacu kad izadje komplet sezona
voleo bih gasa da vidim vise, al ne znam sto ubacuju tuka ovoliko prvo sa skejterima pa sad sa majkom ova sranja, pa i matori iz kolica, vise bih voleo da su krenuli odvojeno od bb
inace majk omiljeni lik i jos jednom da postavim pitanje da l biste karali kim
i svidja mi se kako razvijaju likove, posebno caka u drugoj sezoni
dunje ranke, dunje ranke
tuka salamanke
:D
Hahaha
posle druge sezone bba da l' da odgledam jednu bksa ili da završim sve pa tek posle, kolko kapiram sad počinje radnja u bksu? važno je napomenuti da bedr kol sol imam skinuto a bb je na 57%
hahah nedostajalo je ovo 15 dana :')
ovako, sad ću da ti napišem
prvo gledaš epizode:
s1 1-7 BB
pa s1 1-3 bcs
pa bb do kraja treće sezone, ali bez poslednje epizode
tada pališ bsc i gledaš od četvrte epizode prve sezone do treće epizode druge sezone
nastavljaš sa gledanjem bb do kraja
pališ bcs i pratiš nove epizode koje izlaze
ovo ti je preporuka sa zvaničnog sajta
bgate, kakav internet to imate, kad morate da stavljate uvece za naredni dan i da se 2 dana skida. stavis 2 min pre nego sto oces da gledas ili eventualno 5-10 ako neki blurej, los torent ili tako to i ono skinuto dok upalis tv. paori gde zivite
meni ne radi internet dok se neko tusira
mi ovde kanticom vadimo internet iz bunara na čekrk
Ја једном отворим фрижидер, оно кантица еурокрема, обрадујем се невероватно, отворим, кад оно интернет мајку му јебем.
Hahaha dobri
биће сигурно то како је хектор остао непокретан и нем, ујебаће га мајк љуцки
valjda ga gas ujebo. mada mozda je majk po instrukciji...
ono je mozdani udar sig