Kako razlomiti rečenicu/napisati dužu celinu?

1. Поента је у неједењу пуно гована кад пишеш, и ту нема пуно филозофије - кога уопште боли курац за атрибутом, детаљним описом и епитетима, ако они не дају ништа на акцији; дај човјеку податке и дај му акцију и ојебаћеш текстом/књигом.

2. Мада и то све зависи од онога шта ти уствари желиш да прочиташ, исто као са музиком, као и са филмом. Јебига, некад ти се гледа Нотбук, некад ти се слуша Бајага, шташ, све је до момента и
    шташ.

3. E baš to. Savremene knjige se pišu da budu u fazonu holivudskih filmova-da sve pršti. To masa uglavnom hoće. Ali opet će biti ljudi koji više vole evropsku kinematografiju.
    Ista stvar i sa književnošću. I sam sam takav. Nekad mi se čita sf, nekad ruski klasici, nekad samo stripovi.

Evo upravo se vrti Bajaga na TV :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.