Skitate li

1. najjace mi kad u 3,4 ujutru vidim kjlinku od 15 godina u dopicnjaku ahahahhahahhah sheta sama se ljutim ulicama bezanije...bravo glupaco
    pre mnogo godina,u kolima polako vozi moj ortak i vidi neku picku sama seta i uspori kola i prati je kolima hahahahah,ova se preizbezumila,drugi ortak kaze ajde dosta je a ovaj u fazonu ajde ne seri,majmune,mora nauciti da ne sme sama da ide u ovo vreme hahahah

2. Haha drugar edukuje glupave klinke

3. nisam bio tu,al su mi pricali,bilo ih 4,5 i voze onako uz nju kolima i gledaju je bulje u nju svi osim tog jednog kojem je preneprijatno bilo,smorio se jako,a ostali se iznervirali na njega hahahahahah

4. хахахаххаах и то је имала среће што није одмах налетјела на оригиналног манијака, него на групу педагога

5. групу педагога

hahahah!

6. hahhahahaahhahahh

7. 23 pedagoga koji nose jagode, a predvodi ih Šomika. <3

8. pedagog shomey i 23 jagode

9. sto je najjace taj lik sto je vozio i izjavio to za ucenje se zove misha hahaha shomey isto

10. Jebo ti skitanje. I ja sinoć išao da skitam, poče neka kiša taman kad sam se zalaufo, i ja pod jednu strevu, ona stade , ja krenem ona opet pada, jebala me ko Nanu u Složnoj braći. Vidim ja nema druge, svratim kod Goje u kafanu da popijem čaj pošto sam pokisao, i drži ne daj, od neka doba vraćam se kući pjan, ida ne idem okolo skrenem pa ću kroz jedan gaj, prečice... Kad sam bio mali uvijek sam s e bojao noću kroz taj gaj ići, i tako sinoć idem, okrenem se da vidim da nema slučajno koga da se nije spustio u gaj čekati ove što kradu suvo meso iz pušnica, da me neće ubiti... Vidim nema nikoga, odlučim i da malo zapjevam, i tako do kuće...
    Kad jutros me bude dvije babe, izašle ko gušteri na sunce, viče ova jedna " jebo te bog sinoć sam vidila drekavca, i nije ko što viču strašan, nego neka bijela tica, u živtu je nisam vidila a kriči da bog sačuva, i odleti..." A i meni se učinilo da sam vidio bijelu ticu, pa ti vidi.
    Kurac ću više u skitanje.

11. Kaква балашевићевска тема. Шећем корзоом, каткад понесем и цилиндар и посматрам шмизле како се смејуље.

Шалу на страну, до пре неке три-четири године три најбоља ортака и ја смо имали ритуал скоро свако вече, шетало би се по граду у било ком правцу минимум три сата и ту би се увек оплело на неку озбиљну тему, да бисмо у случају каснијег запијања могли да комотно лупетамо као људи. Здраво је јебем му матер, а и сконтао сам да ми пиво много више прија после тако неког круга.

Данас се то толико ретко дешава и толико ми недостаје да када коначно кренемо умем да одлепим и стварно понесем дедин позоришни цилиндар у чему год да сам па трансферишем намерно овим будалама. Једном сам понео и штап, а били смо 6 сати на ногама и на крају завршили у Ројалу, народ се избечио.

12. melanija matić, tačna ko satić

13. Setam da bih otisao na pivo. Toliko. Dobro, i kad se vracam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.