Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ček' samo da printskrinujem dok se brojanje ne završi pa opet padnem na trojku :)
To! Ovako je mnogo bolje. E sad, ne bih da zakeram, tako da je ovo samo predlog - bilo bi zanimljivo da kada se pređe mišem, pored broja poena stoji i broj napisanih definicija za period koji je prikazan. Ako može, takođe bi bio kul podatak :)
E to nece da moze za sada posto nemam taj podatak u statistici. Jednog dana verovatno.
дај брате оно за пехар да може да се окачи звучни запис на профил то би било најаче
digni bre granicu za ulazak u kafanu
I zbudzi neki djavo da duplacima pise koji je original da se ne kurce sa duplaka
:) da, nije to lose...
Koje nije lose? Ovo sto sam ti rekao su goruca pitanja i pocni odmah ne zajebavaj se sa mnom ja sam prvi haker ovoga sajta
Recimo jedna napisana definicija nedeljno i 1000 ocenjenog sadržaja u prethodnom mesecu da budu uslov.
Muzika na profilu jeste dobar predlog.
Daj broj postova na forumu.
gusxim se
Ovo je odlično, pokazuje koji si na rangu, a i broj pluseva ;)
E a di li može kafana na osnovu nekog broja pluseva na reakcijama i posterima, a ne samo na defkama?!
Dobro si me podsetio da to promenim! Stize u toku dana.
gusxim se
Какве користи има аутор од музике на профилу? ел нам то наша борба дала? немој се зајебавамо
Ma ovo sa duplim nalozima resi i do jaja je sve
какве користи имаш од плусева
http://vukajlija.com/forum/teme/66163-predlozite-nagradu-za-pehar
ове нубаре што се тако очајнички труде да уђу у кафану ће свакако бити отеране, неће им бити пријатно тамо никако
кад имам више плусева више могу да смарам каизена да скида модераторе и ставља нове инсталира глупости и оптужујем га да га боли курац иако је исти случај и код мене, мораш признати да је то нека корист