To! Ovako je mnogo bolje. E sad, ne bih da zakeram, tako da je ovo samo predlog - bilo bi zanimljivo da kada se pređe mišem, pored broja poena stoji i broj napisanih definicija za period koji je prikazan. Ako može, takođe bi bio kul podatak :)
кад имам више плусева више могу да смарам каизена да скида модераторе и ставља нове инсталира глупости и оптужујем га да га боли курац иако је исти случај и код мене, мораш признати да је то нека корист
Ček' samo da printskrinujem dok se brojanje ne završi pa opet padnem na trojku :)
To! Ovako je mnogo bolje. E sad, ne bih da zakeram, tako da je ovo samo predlog - bilo bi zanimljivo da kada se pređe mišem, pored broja poena stoji i broj napisanih definicija za period koji je prikazan. Ako može, takođe bi bio kul podatak :)
E to nece da moze za sada posto nemam taj podatak u statistici. Jednog dana verovatno.
дај брате оно за пехар да може да се окачи звучни запис на профил то би било најаче
digni bre granicu za ulazak u kafanu
I zbudzi neki djavo da duplacima pise koji je original da se ne kurce sa duplaka
:) da, nije to lose...
Koje nije lose? Ovo sto sam ti rekao su goruca pitanja i pocni odmah ne zajebavaj se sa mnom ja sam prvi haker ovoga sajta
Recimo jedna napisana definicija nedeljno i 1000 ocenjenog sadržaja u prethodnom mesecu da budu uslov.
Muzika na profilu jeste dobar predlog.
Daj broj postova na forumu.
gusxim se
Ovo je odlično, pokazuje koji si na rangu, a i broj pluseva ;)
E a di li može kafana na osnovu nekog broja pluseva na reakcijama i posterima, a ne samo na defkama?!
Dobro si me podsetio da to promenim! Stize u toku dana.
gusxim se
Какве користи има аутор од музике на профилу? ел нам то наша борба дала? немој се зајебавамо
Ma ovo sa duplim nalozima resi i do jaja je sve
какве користи имаш од плусева
http://vukajlija.com/forum/teme/66163-predlozite-nagradu-za-pehar
ове нубаре што се тако очајнички труде да уђу у кафану ће свакако бити отеране, неће им бити пријатно тамо никако
кад имам више плусева више могу да смарам каизена да скида модераторе и ставља нове инсталира глупости и оптужујем га да га боли курац иако је исти случај и код мене, мораш признати да је то нека корист