USKORO: unapredjene tabele popularnosti

1. Ček' samo da printskrinujem dok se brojanje ne završi pa opet padnem na trojku :)

2. To! Ovako je mnogo bolje. E sad, ne bih da zakeram, tako da je ovo samo predlog - bilo bi zanimljivo da kada se pređe mišem, pored broja poena stoji i broj napisanih definicija za period koji je prikazan. Ako može, takođe bi bio kul podatak :)

3. Ako može, takođe bi bio kul podatak :)

E to nece da moze za sada posto nemam taj podatak u statistici. Jednog dana verovatno.

4. дај брате оно за пехар да може да се окачи звучни запис на профил то би било најаче

5. digni bre granicu za ulazak u kafanu

I zbudzi neki djavo da duplacima pise koji je original da se ne kurce sa duplaka

6. дај брате оно за пехар да може да се окачи звучни запис на профил то би било најаче

:) da, nije to lose...

7. Koje nije lose? Ovo sto sam ti rekao su goruca pitanja i pocni odmah ne zajebavaj se sa mnom ja sam prvi haker ovoga sajta

8. digni bre granicu za ulazak u kafanu

Recimo jedna napisana definicija nedeljno i 1000 ocenjenog sadržaja u prethodnom mesecu da budu uslov.

Muzika na profilu jeste dobar predlog.

9. Daj broj postova na forumu.

10. Ovo je odlično, pokazuje koji si na rangu, a i broj pluseva ;)

11. E a di li može kafana na osnovu nekog broja pluseva na reakcijama i posterima, a ne samo na defkama?!

12. Dobro si me podsetio da to promenim! Stize u toku dana.

13. Какве користи има аутор од музике на профилу? ел нам то наша борба дала? немој се зајебавамо

14. Ma ovo sa duplim nalozima resi i do jaja je sve

15. какве користи имаш од плусева

16. ове нубаре што се тако очајнички труде да уђу у кафану ће свакако бити отеране, неће им бити пријатно тамо никако

17. кад имам више плусева више могу да смарам каизена да скида модераторе и ставља нове инсталира глупости и оптужујем га да га боли курац иако је исти случај и код мене, мораш признати да је то нека корист

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.